Tényleg igénytelenség minden nap ugyanazt a nadrágot hordani?
Beszélgettünk pár ismerősömmel, és egyikük teljesen undorodva mesélte, hogy egy ismerőse mindig ugyanazt az egy (farmer)nadrágot hordja ősztől tavaszig. Az egész társaság elborzadt, hogy hogy lehet valaki ilyen igénytelen.
Amúgy nem ilyen divatcicás sznobok, szóval nagyon ritka, hogy öltözködés terén valamire negatívat mondjanak, de ezen nagyon kiakadtak.
Én csak csendben hallgattam, és nem értettem.
Én is csak egyetlen hosszú farmert hordok x ideig, amíg bírja vállalható állapotban, aztán csak utána veszek másikat. Igazából így is éppen elég kihívás egyetlen olyan darabot találnom, amit szívesen felvennék, és egy darab is éppen elég drága és elég helyet foglal.....
Ettől tényleg igénytelen lennék? Ha igen, akkor pontosan miért? (Mármint hogy pontosan mi köze az igényességnek a szekrényben tárolt nadrágok számához?)
Nem értem, miért jönnek többen a tisztítással....
Komolyan kérdezem: miért ne lehetne egy darab nadrágot kitisztítani?
Pólóból, bugyiból, pulcsiból van értelme többet vásárolnom és hordanom, mert többféle tetszik. Nadrágból viszont egyetlen fajta tetszik, értelmetlennek érzem, hogy x db ugyanolyan nadrágért adjak ki többszörös pénzt - valamint akkor ugyanúgy kibeszélhetnének, mert ugyanannak nézne ki, hiába másik darab.
De például pólóból is csak egy darabot veszek egy fajtából, értelmetlen lenne betáraznom 5 db egyforma fehér pólót például.
Egyébként még mindig tanácstalanul állok az első oldal válaszai előtt, tényleg nem értem, miért zárná ki a megfelelő gyakoriságú tisztítást a nadrág bizonyos darabszáma. :)
Nem igènytelensèg szerintem. Mint írtad, mindig mosod.
Viszont tényleg nem nagy beruhàzás meg egy nadrág beszerzése.
Praktikusabb ha kettő van.
Ha tiszta, 2-3 huzamosabb viselés után kimosod akkor nem az. Mai világban ez sem kihívás, főleg ha van szárítógépe az embernek, 2,5 óra alatt minden tiszta és száraz.
Nadrágból amúgy nekem is van több hasonló, én tudom, hogy az egyik gombja ilyen, a másiké olyan, meg az egyik picit hosszabb de egy külsős szerintem csak anyit vesz észre, hogy egyszerű szűkszárú farmer van rajtam.
Mikor kolis voltam akkor elég sokat kellet utaznom és sietnem ami egy hatalmas bőrönddel nem valami vicces. Igyekeztem tényleg csak a legszükségesebb dolgokat vinni. 2 farmert pakoltam mindig, 1-et amiben dolgoztam a gyakorlati órákon, ilyen sztreccses farmer, és 1-et amiben az elméleti órákon voltam és suli után. Gyakorlati órák után zuhanyoztam és felvettem a másik farmerem. Simán kihúztam vele 6 napot. (Vasárnaptól péntekig) Sajnos mosni nem volt lehetőség a koliban és a városban sem, kézzel a csapban mosni pedig nem jött be. Bár volt rá példa, hogy muszáj volt. :D Otthon volt/van mindig pluszba 3-4 farmerem. Összeér a combon és egy idő után kiszakadnak ott a nadrágok, szóval nekem kell is, hogy legyen csere nadrágom és, hogy tudjam őket váltogatni, hogy ne menjen tönkre 1-1 db olyan hamar. Én ezért is tartom fontosnak, hogy ha véletlenül kiszakad és tönkre megy, akkor legyen otthon másik amit fellehet venni.
Egyébként csak 1db téli kabátom van, azt hordom egész télen, és kb 2-3 hetente mosom. Gondolkodom egy ideje, hogy veszek még egyet, mert tény, hogy kell 2 nap mire az megszárad és addig ott vagyok kabát nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!