Mi lesz majd azokkal télen a -15 fokban, akik most a + 22 fokban télikabátban járnak?
Kedves utolsó, te most komolyan gondoltad amit irtal?
Miota provokáció hogy egy lany leveszi a kabatjat?
Ez nem provokatív. Csak az undorito emberek akiknek letelemuk az hogy bamuljak a másikat esetleg rosszabb...ezt hozzak fel kifogasnak.
Könyörgöm hadd legyen mar jogom pl nekem a meleg vonatban levenni a kabátom 😂
#10 Mondjuk velem szerencsére csak 1× történt ez (amit észre vettem) meg mikor full hétköznapi ruhába vagyok és utánnam fütyülnek vagy lazán rámköszönnek/ dudálnak kocsiból brrrrr. Az megint más ha valaki oda jönne, hogy "szép vagy" vagy "jó a pulcsid"m
Amúgy azért csinálják mert hülyék és szerintük az provokáció (mint a 11-es szerint), hogy nem akarok leizzadni és megfőlni a kabátomban.
Sok fiú úgy veszi le a pulcsiját, hogy körübelül a nyakáig felhúzodik a polója mi mégsem kezdjük el bámulni őket xd. pl. Rajtam össze gombolva farmerkabát elkezdem levenni úgy, hogy kigombolom a bácsi (jó lehet, hogy 30-35 körül volt de hozzám képest ő már az) meg nézi a "mellkasom" én meg inkább megvárom, hogy leszálljon és csak aztán veszem le. Nem vagyok ilyen őrült feminista, hogy nem lehet rám nézni (mármint az arcomra) mert írom ki, hogy "metoo" de volt aki olyan áthatóan bámult 10 percen keresztül, hogy én éreztem magam rosszul.
Ezt jó érzés volt leírni, remélem nem robbantok ki háborút :D
16/L
Szerintem télen majd jobban aláöltöznek, ennyi az egész...
A másik része pedig, amiről vita robbant ki: mi, férfitársaim inkább örüljünk, amikor egy NŐ leveszi a kabátot és a fantáziánkra bízza, ami alatta van. Örüljünk neki, ne provokációnak tartsuk!
Köszönöm, hölgyeim! Férfitársaim nevében is!
Ezen néha én is filóztam. Sokan írjátok itt, hogy így hideg van reggel meg úgy hideg este, de a héten napközben tényleg elég sokszor és sokáig volt 20-22 fok feletti hőmérséklet és attól, hogy reggel hideg volt dél körül sem veszik le sokan mégsem a kabátot.
És igazatok van nyilván ez mindenkinek a maga dolga csak érdekes ezt olykor megfigyelni :D Gondolom vannak akik tényleg nagyon fázósak, de olyan érzésem van, hogy néhányan azt nézik milyen évszak van és ahhoz öltöznek nem pedig a tényleges időjáráshoz.
Egyik nap délután 2 körül is hallottam egy ilyet hogy egy nő elkezdi az ilyen 4 5 éves fiának, hogy jujj azért vigyázzon mert csak egy 1 szál vékony hosszúujjú van rajta és "hamarosan hűvös lesz"....
Aha. Aznap még délután 5 kor is 25 fokot mutatott a hőmérő a városban de sebaj :D
1. Csak az az egy kabátja van.
2. Hideg helyen dolgozik.
Komolyan kérdezem: mi provokáció van abban, hogy a fűtött helyeken nem akarok kabátban ülni, hanem csak egy pulóver marad rajtam?
Kedves okt. 19. 23:59 Válaszoló!
Tökéletesen igazad van! Megnézi a naptárt,október vége,akkor az már csak télikabát lehet napközben is..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!