Mi lesz majd azokkal télen a -15 fokban, akik most a + 22 fokban télikabátban járnak?
Mit zavar?
Egyébként -15 fokban van egy pulcsi a kabátom alatt és kész. Fú, mekkora probléma vagyok a társadalom számára.
Szerintem az szimplán őszi dzseki, amit te látsz az embereken.
1. reggel hideg van
2. lehet, hogy valaki esti műszakból jön
3. délután 4-5 órakor már nincs annyira meleg, mint 1-2 órakor
Amúgy még hány kérdést fogsz kiírni erről? :D
Nálunk a hegyen r0hadt hideg van hajnalban, úgyhogy én is bélelt kabátban járok dolgozni. Ez van.
Én kérek bocsánatot, hogy mikor 6:30-kor elindulok itthonról 6 fok-ban akkor nem szeretnék betaknyosoddni és fázni miközben állok 30 percet a buszon. Inkább azt vállalom, hogy délután melegem lesz 1 picit főleg ha levenni sincs esélyem mert tele van a kezem vagy a táskám vagy egy 50 éves pasas BÁMULJA a mellem mikor levenném (egyszerű poló volt rajtam, kicsi mellem van) És igazából most nem mondhatod, hogy "hát nem mindenki van ezzel így" ugyanis ! DE ! mivel aki iskolába vagy munkába jár (hacsak nem délutáni műszak de akkor meg este fog fázni.) Az reggel indul el mikor még hideg van. Nagyon sajnálom, hogy a te gyöngyfény szemeidet bántom azzal, hogy nem szeretnék vért pisilni másnapra (és ezért felveszem a kabátom, a végére rá ülök)
16/l
Fú akkor nem csak engem találnak be. Kis mellem van, normál pólót hordok, de pár ember kiesik a saját szemén, mikor a vonaton leveszem a kabátom....
Mi bajuk van az ilyeneknek??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!