Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Van itt olyan aki már...

Lányok! Van itt olyan aki már télikabátban jár?

Figyelt kérdés
Eddig még nem vettem fel, hiába volt reggelente hideg mert délutánra mindig jó idő lett. Viszont holnap reggel 3 fok lesz,és délutánra max 10, ez szerintem már eléggé télikabis idő.

2019. okt. 6. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Szövetkabátot már felhúztam többször is. De télen még melegebbet hordok. Fázós vagyok.
2019. okt. 6. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Téliben még nem,annyira nincs hideg.
2019. okt. 6. 12:29
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Tavaly sem volt rajtam, mert nagyon melegem van mindig. Átmeneti kabiban voltam végig. Magadhoz mérd, ne hozzám.
2019. okt. 6. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én már felvettem, meg a jövő héten is a abban leszek. Ehhez hasonló

[link]

2019. okt. 6. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még farmerdzsekiben nyomtam ma, de vittem magammal egy kardigant. 11-kor, mikor munkába mentem, még elég volzlt a dzseki, de mikor 8 után jöttem haza, mar a kardigán is kellett. Inkabb a réteges öltözködés híve vagyok.
2019. okt. 7. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még kardigánt veszek fel, néha délután nem is kell, csak pulcsi. Holnaptól megint javul az idő. El nem tudnám magamon viselni az átmeneti kabátot sem a 15-20 fokban, cipelni meg nem fogom :D
2019. okt. 10. 19:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Én elővettem, és bár reggelente és esténként még mindig kényelmes tud lenni mivel eléggé fázós vagyok, napközben már nem kell mert most megint felmelegedett az idő. Plusz érdekes hogy elég sok emberen látok télit még most is, sokszor 18 fokban is nyakig felhúzva rajtuk a comközépig érő vastag pufikabát, viszont tavasszal ugyanilyen időben meg mindenki rövidgatya pólóban rohangál....
2019. okt. 10. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem. De nem vagyok fázós. Plusz kocsival járok mindenhova. Télen is akkor szoktam felvenni, amikor pl a karácsonyi vásárba megyünk sétálni.
2019. okt. 30. 06:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez azért van, mert az emberek nem igazán hőmerséklethez öltöznek hanem ahhoz ahogy éppen érzik. Ha süt a nap és 18 fok van meleggebbnek érzik, mint amikor borult az idő és úgy van 18 fok.

Amúgy a kérdésre a válasz én úgy szoktam hordani, hogy 18-14 kicsit vastagabb kardigán, 13-5 erre ráveszem az átmeneti kabátott, 4-(-2) télikabát, etöl hidegebbnél már a pulcsit is a télikabát alá veszem.

2019. okt. 30. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú földet söprö szövetkabátom van.Már hordom csak még kigombolva
2019. okt. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!