Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » D-nél nagyobb kosarú lányok,...

D-nél nagyobb kosarú lányok, mennyire szégyenlitek őket?

Figyelt kérdés

a lógóssága, a nagy bimbóudvar, a nem kívánt tekintetek, az állandó beszólogatás stb...

Zavaró ilyen fiatalon?

2019. szept. 29. 17:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
17 évesen is nagy volt, nem szégyelltem sosem.
2019. szept. 29. 19:03
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Én sem szégyenlem. Örülnek ha kevésbé lógna de majd ha nagyon zavar akkor megcsináltatom.
2019. szept. 29. 19:50
 3/24 anonim ***** válasza:
93%

nem szégyelltem soha

nem szóltak be érte soha szerencsére

2019. szept. 29. 19:54
 4/24 anonim ***** válasza:
60%
Legalább annyira mint a 15-16 centitől feljebb lévő farokkal rendelkező pasik a ceruzájukat.
2019. szept. 30. 07:16
 5/24 anonim ***** válasza:
69%
Ami gyönyörű, azt miért kellene szégyellni??? A nagy mell szép látvány.
2019. okt. 30. 12:00
 6/24 anonim ***** válasza:
97%
Igen
2019. nov. 7. 00:02
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már 12 évesen D-s volt. Most F-es, de jóval kisebb körmérettel, mint ami akkor volt.

Akkor zavart a legjobban, amikor túlsúlyos voltam hozzá.

Általános iskolában rengeteget gúnyoltak, főleg testnevelés órákon, amiket nem kifejezetten élveztem, de arra is volt példa, hogy hazafelé menet három évfolyamtársam átkiabált a zebra túloldaláról, hogy “Mi van, te kis tehén! Átmenjünk szopni?!”

Ma már túljutottam ezen a témán, képes vagyok ilyen alkathoz is előnyösen öltözni. Már karcsú vagyok, de mivel teltek az idomaim, soha nem fogok csontváznak tűnni.

A közhiedelemmel ellentétben a hátam sem fáj. Kihúzom magamat, megfelelő a tartásom.

De nem mondom azt, hogy nem örülnék, ha egy kicsit feszesebb lenne, és nem kéne extra merevítős melltartóval élnem, nem lógna, hordhatnék merészebb ruhákat is. Gondolkodom a mellfelvarráson, de amíg nem jutok el odáig, el vagyok vele.

2019. dec. 29. 17:20
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem G kosararas melleim vannak.Hát nagyon idegesitő ,hogy folyton azt nézik és az összes fiú csak a melleim miatt hív el randizni és,ha már nagyra nőtek a melleim akkor bisztos buta is vagyok szerintük.

Ekkorára nőtek természetesen ilyen nem plasztikáztatott ,de ha kicsik lettek volna sose csináltatam volna meg, mert folyton fáj tőlük a hátam és idegesít ,hogy mindenki csak ennyit lát belőlem pedig matematikát tanultam szóval..

2020. ápr. 13. 01:43
 9/24 anonim válasza:
97%
E kosár és büszke vagyok rá, én minden porcikámat imádom.
2021. jan. 25. 11:50
 10/24 Manócska1 ***** válasza:
80%
nekem már eléggé lógós,mindig nehezen kaptam magamra melltartót,de hordok és sajnos se pénzem se lehetőségem nincs megkisebbíttetni,utóbbi egészségi okok miatt
2021. jan. 26. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!