D-nél nagyobb kosarú lányok, mennyire szégyenlitek őket?
a lógóssága, a nagy bimbóudvar, a nem kívánt tekintetek, az állandó beszólogatás stb...
Zavaró ilyen fiatalon?
nem szégyelltem soha
nem szóltak be érte soha szerencsére
Nekem már 12 évesen D-s volt. Most F-es, de jóval kisebb körmérettel, mint ami akkor volt.
Akkor zavart a legjobban, amikor túlsúlyos voltam hozzá.
Általános iskolában rengeteget gúnyoltak, főleg testnevelés órákon, amiket nem kifejezetten élveztem, de arra is volt példa, hogy hazafelé menet három évfolyamtársam átkiabált a zebra túloldaláról, hogy “Mi van, te kis tehén! Átmenjünk szopni?!”
Ma már túljutottam ezen a témán, képes vagyok ilyen alkathoz is előnyösen öltözni. Már karcsú vagyok, de mivel teltek az idomaim, soha nem fogok csontváznak tűnni.
A közhiedelemmel ellentétben a hátam sem fáj. Kihúzom magamat, megfelelő a tartásom.
De nem mondom azt, hogy nem örülnék, ha egy kicsit feszesebb lenne, és nem kéne extra merevítős melltartóval élnem, nem lógna, hordhatnék merészebb ruhákat is. Gondolkodom a mellfelvarráson, de amíg nem jutok el odáig, el vagyok vele.
Nekem G kosararas melleim vannak.Hát nagyon idegesitő ,hogy folyton azt nézik és az összes fiú csak a melleim miatt hív el randizni és,ha már nagyra nőtek a melleim akkor bisztos buta is vagyok szerintük.
Ekkorára nőtek természetesen ilyen nem plasztikáztatott ,de ha kicsik lettek volna sose csináltatam volna meg, mert folyton fáj tőlük a hátam és idegesít ,hogy mindenki csak ennyit lát belőlem pedig matematikát tanultam szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!