D-nél nagyobb kosarú lányok, mennyire szégyenlitek őket?
Figyelt kérdés
a lógóssága, a nagy bimbóudvar, a nem kívánt tekintetek, az állandó beszólogatás stb...
Zavaró ilyen fiatalon?
2019. szept. 29. 17:57
11/24 anonim válasza:
Soha nem szégyelltem őket és a pasijaim is mind imádták.
12/24 anonim válasza:
Miért kellene szégyelni a D kosarat ?
14/24 A kérdező kommentje:
Mert ronda lógós tőgyek.
2021. febr. 1. 23:42
16/24 anonim válasza:
Dehogy rondák, tökéletesek. :)
17/24 anonim válasza:
Ha már van mit szégyeljem.Mindenki irigykedik hogy nekik nincs.
18/24 anonim válasza:
én is utálom őket...lóg is és a bimbóudvar is nagy... és mikor hanyatt fekszem oldalt lógnak 🤢🤢🤢
19/24 anonim válasza:
Dehogy undorítóak. Hogy lehet ilyet mondani? Csak nem irigykedsz? Egy nő bárhogyan lehet szép, ha ad magára, és békében van a testével. Mondom ezt heteroszexuális A kosaras nőként. Szóval menj, békülj ki a testeddel, vagy ha férfi vagy, fogadd el, hogy nem hozott össze a sors nagymellű nővel. Ezt a két esetet tudom elképzelni.
20/24 anonim válasza:
mindig öröm olvasni az ilyen kommenteket:
"mert ronda lógós tőgyek"
válasz:
"savanyú a szőlő"
"Ha már van mit szégyeljem. Mindenki irigykedik hogy nekik nincs."
gratulálok, egyikőtök sem jobb és nem is szebb a másiknál, a kis mellnél semmivel nem jobb a lógós nagy mell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!