Nagyon fiús ez a cipő? 15/l
nekem bejön:D
ne hallgass a barátnőidre:)
Látszik, hogy úgy szét fog jönni pár hét alatt, mint a szar. Látszik az anyagán, meg oldalt a gumin, hogy tönkremegy hamar. Nem ér meg 35 ezret. Én kisebb vagyok nálad, de látom rajta, hogy elég ócska. Akármennyire is márkás. Én, Németországban vettem a saját összegyűjtött pénzemből nem rég Nike 6.0-t, tízezerért(!). És még mindig olyan, mint amikor megvettem. :) Ha ki tudsz menni, akárhova külföldre, ott vegyél, de ne ilyet, mert sokkal jobban megérné. Én éppen egy Osirist tervezek, ugyan csak tízért, az összegyűjtött zsebpénzemből. Hát, majdnem egy év alatt gyűlt össze rá. :D Na szóval, visszatérve, ilyet ne vegyél. Vannak sokkal, de sokkal szebb cipők is, sokkal olcsóbban. :)
11/L
07-15 22:01-nek válaszom:
Akkor apád is lopott, csalt, hazudott :)
13:23asnak:
miért lenne ócska?
amúgy a Supra nem megy tönkre hamar, már csak azért sem mert, mire mennek azzal ha megvesznek egy 40ezer forintos cipőt náluk, egy hónap alatt szétmegy és aztán senki nem vásárol suprát?
biztos vak vagyok vagy valami de én nem látnám a gumin meg seholse hogy hamar tönkre fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!