Nagyon fiús ez a cipő? 15/l
Figyelt kérdés
A barátnőim azt mondták, hogy fiús és hogy nem ért annyit. Nektek mi a véleményetek? A cipő: [link] 2010. júl. 15. 21:59
11/39 anonim válasza:
Nos, lehet, hogy a tizenöt éveseknek ez fiús, de ha velem szembe jönne a saját korosztályomból egy pasi ilyenben tuti búzának nézném. 22/N
12/39 anonim válasza:
ennyi pénzt egy ilyen sz@rért? nem éri meg. szétjön ez is. vegyél inkább 35 kínai ilyen cipőt, tovább kitart majd, mint ez.. nem éri meg. nekem a bakancsom volt 22, de az még évekig bírni fogja, míg ez a cipő nem hinném. meg gondolj bele, megveszed 35ezerért, és mondjuk 1 év múlva kinövöd ezt a stílust..
15/L
13/39 anonim válasza:
Hát ha ilyet meglátnék egy fiún, biztos lennék benne, hogy divatb*zi. Már elnézést attól, aki hím létére mégis ilyet hord, de akkor is... még elképzelni is szörnyű... ez NEM FIÚS EGY KICSIT SEM.
14/39 anonim válasza:
Szerintem rohadt jól néz ki:)
19/L
16/39 anonim válasza:
uhh nekem nagyon tetszik...ám ezzel ellentétben az ára...
és nem fius am sztem, tök jó
17/39 anonim válasza:
Dehogy fiús!!! Nagyon jó kis csajos cipő. Én simán hordanám, pedig nem 15 vagyok. :)
20L
18/39 anonim válasza:
13 éves kislány: AZ igaz h apuci vagy anyuci nem sajnál annyit? Meg: ne mond már h te kiadnál annyit érte.. de miből? ja bocs te már keresel....
19/39 anonim válasza:
Ha annyira tetzik ved meg, de szerintem nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!