Vettem egy cipőt, visszatérítik az árát?
Vettem egy Fila sportcipőt 09.07.-én a Deichmannban.
Felvált a talpa. Azt mondták be lehet küldeni javításra de semmiképp nem térítik meg az árát/cserélik ki.
A javítás minimum 1 hét.
Most feleslegesen vegyek még egy cipőt erre a köztes időre is... Mire ezt visszakapom, hordom max 1 hétig utána bakancs szezon az esős idő miatt.
A javítás se biztos hogy jó lesz, azt mondták ha megint felválik akkor megint leragasztják.
Tényleg semmi esély a cserére?
Semmit nem veszek már a Deichmanban, mert egy moslék az a hely.
Az összes ott vett cipőm hetek alatt tönkrement ott, a családtagjaimnak is.
Ráadásul akármikor vásároltam ott, több vevő volt ott reklamáció miatt, mint cipőt venni.
Ezek után már tuti hogy én se fogok ott vásárolni.
A Hervis, vagy a Sportsfactory jobb? Ha ott vásárolok és szétválik a ragasztás vagy valami akkor ott cserélnek?
Vagy mindenhol ez megy?
Sportfactory se jobb!!
Pàrom cipőjèt is elküldték vizsgálatra. Vissza küldték ugyan ezzel a szöveggel:Nem rendeltetés szerűen hasznàlta.
A csaj azt mondta hogy tovàbb lehet vinni az ügyet. Egy cipèsztől kell egy szakvélemèny , ami bebizonyítja hogy màr pedig gyári hiba. De esetek többségében ez se jön be, és bíróságra viszik az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!