Vettem egy ilyen férfi leggingset mikkel kombinálhatom?
2019. szept. 24. 16:42
1/11 anonim válasza:
Öööö.. oké. 🤔 Hosszított inggel.
Készítem a popcornt, ki milyen piát kér mellé? :D
2/11 anonim válasza:
Otthoni polóval. Otthonra tökéletes ez a nadràg.
Max télen aláöltözőnek hasznàld! Annak szuper.
4/11 anonim válasza:
Mindenképp szűk felsőkkel, lehet sportosabb kinézetü is de a lényeg,hogy az is legyen szűk testhezálló mint a nadrág.
6/11 anonim válasza:
Uram az égből gyere le . Kérlek.
7/11 anonim válasza:
Egy bővebb nadrággal, amit ráveszel.
Télen szuper lehet aláöltözetnek! :)
8/11 anonim válasza:
Nekem is van férfi leggingsem "cicanadrág" ki hogyan hívja, amúgy meg ugyan olyan mint a női nagyon kis eltérés van a szabásában, én szeretem hordani mert iszonyat kényelmes, de magában csak a lakásba hordom meg természetesen télen aláöltözőnek veszem fel, utcára nem igazán ajánlott magába hordani. Bár már mostanában nem egy fiatalt láttam benne, de olyat hogy rövid nadrág alá a leggings vagy cicanadrág olyat viszont egyre többet, valamelyik nap is láttam egy fiút így sétálni a barátnőjével kézen fogva, de különösen nem láttam hogy nagyon figyelte e más is őket, szerintem neki ez simán természetes dolog. De ha ő neki így jó legyen, én biztos nem szólok érte ha neki így jó, úgy is csak az számít! Szerintem!!
9/11 anonim válasza:
Sportcipő és mindenképp szűkebb felsőkkel mert akkor sportos lesz az ősszhatás.
F
10/11 anonim válasza:
Egy farmerrel mondjuk, télen. Máshogy nekem elképzelhetetlen. Bármit veszel fel mellé nem sportos lesz hanem ripacs, meleges. Sportolók sem hordanak ilyet csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!