Online vettem egy háztartási nagygépet, házhozszállítással. Nem működik, elállok a vásárlástól, ilyenkor a kiszállítás díját is visszatérítik?
Általában nem, illetve a visszaküldésről is neked kell gondoskodni.
Nézd meg az ászf-et.
Nem nekem kell állni, értejönnek.
Ezt megkérdeztem telefonon.
14 napos elállással élek, mivel online vettem.
Jó, hogy kiírtam a kérdést és nem sima elállást kértem.
De nem bukom a kiszállítás díját, azt is visszafizetik.
Felvették a bejelentést, értesítenek, hogy mikor jönnek érte. Múlt héten szerdán megrendeltem, csütörtökön már hozták is a gépet, szóval remélem, ilyen gyors lesz megint.
Visszaszállítás után 14 napjuk van arra, hogy vagy visszautalják a pénzt, vagy átforgassák egy új rendelésbe, ha ezt kérem.
Nem biztos, hogy ez ténylegesen 14 nap, lehet 2, lehet 12.
De nem akarok 1-2 hétre gép nélkül maradni, szóval megrendeltem az újat, online kifizettem, a régi árát pedig visszautalják kiszállítási díjjal együtt. Direkt rákérdeztem, az ügyfélszolgálatos még pontos összeget is mondott. Hibás gép esetén nem bukom a díjat, mivel nem azért küldöm vissza, mert nem tetszik a színe.
Köszönöm a válaszokat, remélem 1-2 nap múlva már egy másik, működőképes gépem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!