Lanyok! Szerintetek normalis ha egy lanynak csak egy farmerja van?
2 melegito
1 alkalmi nadrag
5 szoknya
8 farmer
2 leggings
19 eves vagyok de mindig sok nadragom volt, idohoz, hangulathoz es esemenyhez merten.
Nyilvan ez sok, de 2-3 farmer a normalis szerintem, kiveve ha inkabb szabadido vagy elegans alsokat hordasz.
5 farmer, 9 színes.
Az, hogy egy van, csak azért "baj", mert ha azzal bármi lesz, akkor miben fogsz járni, amikor hűvös az idő? A baj szerintem anyuddal van, ha egy nadrág szerinte elég, próbálj meg vele beszélni (lehetőleg a szekrényed előtt), hogy csak egy darab van, és, hogy ez problémás.
18/L
14 -15-16 évesen nagyon kevés ruhám volt . 2 farmerem volt , és 2 test nadrágom. A farmerokat utáltam ,mert nem pontos méreteimben voltak és ha tönkre mentek is hordanom kellett őket összestoppolva. A testnadrágokkal csak rossz élményeim vannak . Volt olyanom ami átlátszott , mikor észre vettem egyből kuka. Kiszakadt a másik utána az sem voltxd Utáltam e miatt anyámat , hogy csak kínaiból vásárolt nekem, minősíthetetlen ruhát azt a kettő farmert és egy cilőt , és 3 póló három felső , és könyörögve se kaptam semmit soha. De nem :D nem anyagiak miatt , csak lesz@rta azt , hogy nekem van e épp miben iskolába járnom vagy sem fázok e vagy sem télen. xd
17 -18 -19-20 . (Most 20 vagyok ) 17 -18 évesen elegem lett hogy ennyi ruhám van és anyám inkább nézné végig hogy pucéran megyek . Teszem a legjobbat hozzá télen is szinte nyári tavaszi öltözetben kellett járnom )eljártam nyári munkába (uborka szedés) minden egyes nyáron vért izzadtam , a tűző napon lemállott a bőr a hátamról hajnal négytől volt hogy este hatig , és megmutattam az anyámnak és a ki*@szott életbek hogy igenis olyan divatos leszek mint a többi lány , és minden pasi csak fordul majd utánam. Az első azonnyári 200 ezer forintonból frappáns kis ruhatárat raktam össze minden évszakra , és farmerom akkor legalább 15 darab , nem farmerom pedig legálább 10 darab lett. Egy pár év eltelt. Most 20 vagyok farmerom legaláb 44 , különböző színekben fazonokban , és stílusokban , egy kabát gyűjteményem és egy cipő gyűjteményem , és igen gyűjtöm a téli szvetter felsőket is, mert fáztam eleget 16 éves koromig , egész télen egy szál semmi felsőben.
Ne add fel drága , átérzem a helyzeted , mert engem ki is közösítettek e miatt és sokszor jegyezték meg hogy" ennek egy ruhája van " . Én kitörtem és igenis divatos , jól öltözött stílusos lány lettem 17 -18éves koromra aki minden nap másban járt és szinte az osztályomban én lettem a legelső aki mindíg elegánsan , alkalomtól függően csinosan öltözött fel, Az átalakulásom után sokan jöttek oda mindíg , hogy mondjam el hogy honnan vásárolok , segítsek ruhát választani stb.
Olyanok is akik hátam mögött addig ki csúfoltak . Próbálj meg nyárom munkába járni valahova az nagyon sokat segít! , fére tenni akár ha van zsebpénzed most is , bár azt kétlem hogy van ha a kedves anyukád sajnál rád egy darab ruhát venni ha tényleg alig van. Kitartás! Ha kell valami , menj addíg míg önerőből meg nem szerzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!