SOS. Valaki ismer olyan boltot, ahol lehet kapni normális ruhákat?
Tegnap végigjártam a közelben lévő összes ruhaboltot, de semmit nem találtam egyszerűen.
H&M, Mohito, Orsay, Stradivarius, Tally, New Yorker és még sorolhatnám... Olyan ruhát szeretnék, ami elegáns is, de buliba is fel lehet venni, viszont ilyet egyszerűen nem találtam. Vagy túl elegánsak a ruhák, vagy öreges az összes, vagy egy szimpla utcai nyári ruhának elmegy. Manapság nem járnak az emberek diszkóba, vagy egyszerűen nekem nem jön be a divat, és igazából ezek vannak, pont...?
Nem ez életem legnagyobb problémája, de szeretnék szombaton egyszer az életben nagyon jól kinézni, 21 vagyok egyébként, tényleg valami fiatalos darabot szeretnék találni. S szerintem a megfelelő boltokat jártam végig tegnap, mégis mintha a Vogeleben jártam volna mindannyiszor.
Budapesten keresek boltot, lehet, hogy rossz helyen jártam, de ha valakinek bármilyen tippje van, ne tartsa magában.
Most az egyszer az sem érdekel, ha 20000 forint körül van a darab...
Előre is köszönöm szépen!
Ha az összes többi ember fel tud öltözni ezekből a boltokból, csak te nem, akkor inkább a te ízléseddel van baj. Én mindig Orsay meg Tally Weijl ruhákban megyek bulizni és eddig még nem volt panasz, pedig nem vagyok olyan atom jó nő, akin minden jól áll. Az általad felsorolt fast fashion márkák meg amúgy mind a fiatalokra utaznak (talán egyedül az Orsay az, ami kicsit bussiness stílus is), inkább az 57 éves anyám mutatna furán egy New Yorkerben.
Ajánlom a turkálókat, Hádában pl igazi kincsekre bukkanhatsz, olyan márkákra is, amiket itthon nem árulnak (és most nem a Primarkra gondolok) ja és fillérekért. Vagy persze ott van a Gucci is, ha meg bírod fizetni.
Valójában egyedül a tegnapi nap folyamán csalódtam, eddig én is mindig megtaláltam a megfelelő darabokat. Vagy egyszerűen a leárazásokkal elvittek volna mindent?
A többi cuccra nem rossz a felhozataluk a fenti boltoknak, viszont egyberuhát egyszerűen nem találtam. Lehet, hogy valóban túl nagyok az elvárásaim.
A Hádába benézek, köszönöm a tippet!
Képzeljétek, Hádában szerencsém volt! Köszönöm mindenkinek. Egyébként A-vonalú koktélruhát kerestem, de nekem a felhozatal mindenütt túl elegáns volt, vagy túl nyári ruhás, illetve túlságosan mintás, vagy fakó. Ezek szerint válogatós vagyok nagyon. :)
Hádában viszont meglepően sok, az én ízlésemnek is megfelelő ruhát láttam, talán mert ez még régebbi divat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!