Valaki ismer jó könyvelőt a 11. kerületben, normális áron?
Szia!
Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed.
Én a Bikás parknál találtam meg a Balance Sheet könyvelő irodát. Még csak pár hónapja vagyok ott, de nekem nagyon-nagyon hozzáértőnek tűnnek az eddigiek alapján.
Én KATÁ-s e.v. vagyok. Az éves bevallás az 20.000 Ft lesz, de ebben benne van az is, hogy kereshetem őket apróbb-cseprőbb dolgokkal bármikor, és tényleg mindig elérhetőek. (Más irodától érkező árajánlat havi 8-15.000 Ft-ról szólt, ami ugye 96-180.000 Ft lenne éves szinten. Azért nagyon nem mindegy...)
Tényleg. Épp nem rég írtam nekik egy e-mailt, szerintem nem telt bele negyed óra és már hívott telefonon, hogy megbeszéljük a dolgot.
Plusz full normálisak, emberségesek, laikus nyelven magyarázzák el a dolgokat, türelmesen, még akkor is, ha 20x kell elmondaniuk nekem, hogy felfogjam :)
Eddigiek alapján csak ajánlani tudom.
Honlapjuk: [link]
(Ami rövidesen megújul, mert nekik meg weboldalkészítő kellett (és személyemben megtalálták) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!