Lanyok! Szerintetek normalis ha egy lanynak csak egy farmerja van?
Mindenki azt hord, amiben jól érzi magát. Én 14 évesen szerettem szoknyákat és olyan fehér nadrágot is hordani, ami nem farmerból volt.
29 évesen azért nemcsak farmernadrágom van. Imádom a szoknyákat is.
Az, hogy csak 1 farmer Ja van valakinek, NEM egyenlő azzal, higy semmilyen alsó részre való ruhadarabja sincs!
Évekig gyűlöltem a keményebb anyagú nadrágokat, így sem farmert, sem bársony nadrágot nem voltam hajlandó viselni, inkább a hosszú szoknyákat és a nyúlós sztreccs nadrágokat preferálták.
Aztán valahogy megjött az eszem (😅) és le is fogytam, így sokkal könnyebb volt annak idején “kényelmetlennek” titulált ruhadarabokat hordani. Rögtön felkerültek a palettára a farmerek, a vastagabb anyagú nadrágok, a hosszú mamiszoknyákat felváltották a jóval dekoratívabb minik és a shortok.
Kb. 15 farmerem van, de lényegesen kevesebbet hordok ezekből rendszeresen.
Nekem kettő van amit iskolába szoktam hordani, 1 szakadt egy sima. Inkább a simát hordom.
Plusz még van kettő amit kiránduláskor hordok mert picit már kinyúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!