Menyire normális vagy átlagos ha férfiként sok cipőm van? Vagy csak én gondolom, hogy ez talán sok?
Szeretem változatosan viselni évszaknak, időjárásnak megfelelően és helyzethez illően.
Így nem is mennek tönkre 1-2 éven belül mint azoknak akik minden alkalomhoz ugyanazt nyúzzák esőbe, sárba.
Figyelj, a barátomnak külön Jordanboxa van CSAK a Jordaneknek, es meg van a tobbi cipoje :D
Sot van ketto olyan Jordane ami be se fert a dobozba, szoval egyaltalan nincsen azzal baj, ha sok cipod van ferfi letedre
Normàlis!
Sokkal jobb mintha, 1 db lenne ès azt hordanà egész évben,hóban, fagyban, hőségben, sárban.
Nem kellene amiatt rosszul érezned magad, mert arra költöd a pénzed, amire akarod. Tini koromban rengeteg cipőm volt pár ezer forintos áron, s a magam kárán jöttem rá, inkább legyen évszakonként 1-2 pár, de jó minőségű,lehetőség szerint bőr cipő, mint gagyi.
Se a lábnak, se a cipőnek nem tesz jót, ha mindig ugyanabban jársz, főleg ha az rossz minőségű.
aki mindig ugyanazt hordja egy adott évszakban, azt sem kell lenézni, lehet, hogy befektetett arra az egy jobb darabra és ez a kényelmes neki.
Tény és való, arrol gyorsan leszoktattam magam,(sőt rá se szoktam) hogy hasonló cipőből legyen különböző színben.Egyrészt felesleges 5 nike vagy converse, masrészt költözni se egyszerű sok cuccal. Pedig nőként lehet még el is néznék nekem, hogy gardróbnyi cipőm van.
Köszönöm a válaszokat, a 40 párnál ledöbbentem s egyben meg is nyugodtam.
Nekem 10 pár amiben benne vannak az alkalmiak is úgymint öltönyhöz való, túra cipő (amiket lehet évi 1-2 alkalommal ha viselek), viszont nincsenek benne a különböző munkás és itthoni kerti munkálatokhoz való bakancsok, lábbelik. amik megnövelik még 5 párral a mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!