Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyes csajok miért öltözködnek...

Egyes csajok miért öltözködnek a konditerembe kihívóbbnál kihívóbb szettekben?

Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Én ugyan otthon edzek, ahol senki nem lát (fotózni se szoktam magam, még mielőtt...), de én is sportmelltartó + feszülős rövidnadrágban tolom. Más zavar, mert melegít, plusz beleakadhat bármibe. Súlyzós/gépes edzésnél inkább a bő ruhákat tartom borzalmas ötletnek, nem túl biztonságos...

N

2019. szept. 3. 14:58
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:
91%

Én is cicanadrág + ujjatlan felső cuccban szoktam.

Egyrészt nekem ezek kényelmesek, van, hogy bővebb nadrágban mentem, de abban melegem van meg volt, hogy fennakadtam vele.

Másrészt meg nekem segít, ha belenézek a tükörben, és csinosnak látom magam edzés közben, látom az izmokat, meg hogy alakul a testem. Nem nagyon izgat, ki mit gondol erről, nekem segít a motivációban, ha közben nem bő pólóban meg trottyos gatyában vagyok, és ha elmegyek egy tükör előtt, tetszik is, amit látok.

2019. szept. 3. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!