Nagy mellű lányok milyen felsőben tudnak konditerembe járni, úgy hogy ne bámuljon minden férfi nyálcsorgatva?
Figyelt kérdés
Eddig bármilyet próbáltam mindegyikben elég kihívó voltam a nagy melleim miatt.2017. jan. 4. 12:27
1/18 anonim válasza:
Nyilván egy laza póló jobb, mint a testre simuló, de mindenképp neznek majd. Vedd bóknak. ;)
2/18 anonim válasza:
En nem bamulgatnam inkabb megfognam:)
3/18 anonim válasza:
Nekem mindig felállt az ilyen lányoktól. Főleg nyáron. Szinte az erőm is elment mert mindig felàllt és nem tudtam ellene tenni
4/18 anonim válasza:
Sportmelltartó és jó nagy bő póló. Valamilyen szinten így is bámulni fognak, dehát így működik a világ. Menj olyan fitness terembe, vagy olyan olyan fitness órára, ahol főként nők vannak.
5/18 Diavolino44 válasza:
Szerintem mindegy mibe mész lesz ugyis megfognak bámulni..
Csilla te vagy az? :)
6/18 anonim válasza:
teljesen mindegy.. én egy sima fehér topot veszek fel általába, nem szoktam rájuk odafigyelni:) mondjuk nekem pici cicim van..
7/18 A kérdező kommentje:
hűha 23 privát üzenet... ennyi szerencsétlen fiút :D mit gondolnak, hogy felszedhetnek? :DDDD
2017. jan. 4. 13:28
8/18 anonim válasza:
Mindegy mit veszel fel ha nagy a melled így is úgy is megbámulnak, tapasztalatból tudom...
9/18 anonim válasza:
Egy ilyen kérdéssel valószínűleg felkeltetted az érdeklődésüket. Azt javasolnám, hogy aránylag szűk sportmelltartó ami rendesen tart is, és rá valami lezser felső ami nem tapadós anyagból van.
39F
10/18 anonim válasza:
Vegyél fel bő cuccot így azt gondolhatják hogy kövér vagy s úgy nem bámulnak annyira szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!