Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Milyen ruhában jártok...

Lányok! Milyen ruhában jártok konditerembe?

Figyelt kérdés

Szeptembertől járok majd kondizni. Oda jár az a pasi is, aki már évek óta nagyon tetszik. Nem szeretnék sportmelltartóban meg kihívó cuccokban menni, de jó lenne valami viszonylag csini tesis ruházat.

Milyen üzletekben tudok venni fitness ruhákat?

H&M vagy New Yorker?

2015. aug. 24. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Ha csak fiúzni akarsz és csini ruhában menni akkor ne járj edzőterembe. Az ilyen lányokat egyből kiszúrják, és jókat röhögnek rajta.

Az edzés nem arról szól, hogy milyen csini vagyok, meg, hogy ki tetszik. Ott izzadunk, vörösödik a fejünk, és nem a legszebb arcgrimaszunkat mutatjuk. Ha tényleg a sport érdekel, akkor egy normális melegítő, póló és egy jó sportcipő is megfelelő. Nem szexis, nem csini hanem csak sportos.

2015. aug. 25. 00:01
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Én Nikeban, Adidasban szoktam venni. Kedvenceim az Adidas by Stella Mccartney ruhák. Csodásak és kényelmesek! Igazi gyönyörű csajos darabok vannak, kedvem lenne máskor is felvenni őket! :D
2015. aug. 25. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Első, én normálisan edzek, mégis odafigyelek, hogy miben teszem...
2015. aug. 25. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Cica naci és egy top teljesen megfelelő és szexis, persze sport melltartót vegyél alá. Én is oda figyelek miben edzek. 22/f
2015. aug. 25. 00:23
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem csak fiúzni megyek, szeretek sportolni. Korábban küzdősportoltam, de azt abba kellett hagynom. Most az egyik barátnőmmel elkezdünk kondizni, nekem amúgy az alakomnak sem ártana, mert messze vagyok nagyon azoktól a fitness modellektől. :)

Köszönöm a válaszokat! Itthon is nézelődtem, találtam egy térdig érő fekete cicanadrágot meg néhány elnyűtt, hosszabb pólót. Szerintem majd csak felsőt meg cipőt veszek hozzá valahol. :)

2015. aug. 25. 00:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Mármint a pólók helyett valami újat. :)

Cipőnek futócipő kellene, vagy elég egy átlagos edzőcipő?

2015. aug. 25. 00:30
 7/10 anonim válasza:
100%

A H&M-ben vannak inkább ilyen dolgok.Ha kicsit tehetősebb vagy inkább vegyél egy Nike-ot:) Én csak abban edzek és a cipőm is mindig Nike:) ezek egyszerűen már elengedhetetlenek számomra

De a decathonban is kitűnő menős fittnes ruhákat találsz nagyon jó áron!

2015. aug. 25. 01:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Turiban is előszokott fordulni sportruházat, sőt, Szolnokon van egy erre szakosodott turi. Na, én ott vásárolok. Hozzáteszem a h&m-ben is szépek a sportcuccok, illetve a tescoban is. Egyébként térd/hosszú nadrág(nyáron csak drifit anyagúakat, télen inkább pamutot-ez igaz a többi ezdőruhámra is) sportmelltartó szerintem a legfontosabb, ha ez derékig érő akkor csak abban, ha mell alá érő akkor rá egy trikó/póló. Cipő: ami kényelmes, bár szerintem nem árt, ha nem gyöngyvászon a teteje, mert ha véletlenül rá esik a súly akkor az tud fájni. Szóval műbőr cipőt ajánlanám inkább.
2015. aug. 25. 01:33
 9/10 anonim ***** válasza:
H&H-ben jó áron vannak edzőcuccok, designra is szépek.
2015. aug. 25. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Jessica sportruházat, imádom. Vagy Nike. A cipő mindenkép. Midnenki dícséri a leopárd mintás szettemet.
2015. aug. 25. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!