Lányok! Milyen ruhában jártok konditerembe?
Szeptembertől járok majd kondizni. Oda jár az a pasi is, aki már évek óta nagyon tetszik. Nem szeretnék sportmelltartóban meg kihívó cuccokban menni, de jó lenne valami viszonylag csini tesis ruházat.
Milyen üzletekben tudok venni fitness ruhákat?
H&M vagy New Yorker?
Ha csak fiúzni akarsz és csini ruhában menni akkor ne járj edzőterembe. Az ilyen lányokat egyből kiszúrják, és jókat röhögnek rajta.
Az edzés nem arról szól, hogy milyen csini vagyok, meg, hogy ki tetszik. Ott izzadunk, vörösödik a fejünk, és nem a legszebb arcgrimaszunkat mutatjuk. Ha tényleg a sport érdekel, akkor egy normális melegítő, póló és egy jó sportcipő is megfelelő. Nem szexis, nem csini hanem csak sportos.
Nem csak fiúzni megyek, szeretek sportolni. Korábban küzdősportoltam, de azt abba kellett hagynom. Most az egyik barátnőmmel elkezdünk kondizni, nekem amúgy az alakomnak sem ártana, mert messze vagyok nagyon azoktól a fitness modellektől. :)
Köszönöm a válaszokat! Itthon is nézelődtem, találtam egy térdig érő fekete cicanadrágot meg néhány elnyűtt, hosszabb pólót. Szerintem majd csak felsőt meg cipőt veszek hozzá valahol. :)
Mármint a pólók helyett valami újat. :)
Cipőnek futócipő kellene, vagy elég egy átlagos edzőcipő?
A H&M-ben vannak inkább ilyen dolgok.Ha kicsit tehetősebb vagy inkább vegyél egy Nike-ot:) Én csak abban edzek és a cipőm is mindig Nike:) ezek egyszerűen már elengedhetetlenek számomra
De a decathonban is kitűnő menős fittnes ruhákat találsz nagyon jó áron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!