Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti konditerembe mit...

Lányok, ti konditerembe mit vesztek fel?

Figyelt kérdés
Ma nem vittem felsőt, elfelejtettem bepakolni, így sportmelltartó és leggings volt rajtam. Gáz ez? Viszont emiatt nem akartam kihagyni az edzést.
2018. máj. 8. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Rövid vagy térdnadrág és trikó vagy top. Ilyen melegben csak topot szoktam venni. Szerintem nem gáz.
2018. máj. 8. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
En mindig sportmelltartot veszek leggingsel . Senkit se zavar es a ferfiaknak mellesleg bejon;)
2018. máj. 8. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
A leggings az gáz.
2018. máj. 8. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

„En mindig sportmelltartot veszek leggingsel . Senkit se zavar es a ferfiaknak mellesleg bejon;)"

Bocs, de nem a férfiaknak jön be a melltartóban való edzés, hanem a nyálcsorgató kisfiúknak. A férfiak nem díjazzák, ha valaki azért jár edzőterembe, hogy mutogassa magát.

2018. máj. 8. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
A törölközőt, ha leesik.
2018. máj. 8. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Elég gáz szerelés mivel ez nem erotikus bemutató hanem konditerem!!

A csajok elég közönséges szerelésben vannak amúgy is inkább vegyenek példát a fiúkról.

2018. máj. 9. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Edzőterembe igenis gáz sport melltartóban flangálni. Az emberek edzeni járnak oda, nem pedig magukat mutogatni. Szánalmas, hogy már ide is beszivárogtak a magamutogató, szelfiző kis tinipics@k, akik 3-asával járnak gépről gépre, miközben társasági életet élnek, természetesen hiányos, oda nem illő öltözetben.
2018. máj. 9. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:

7!

Pontosan, jól látod te is!

Felháborítóak az ilyen üres pitcsák, nem is kéne beengedni őket.

2018. máj. 9. 11:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Egyébként valameddig egyetértek azzal, hogy gáz, mert vannak, akik túlerőltetik. Pl. jár hozzánk egy lány, pushup melltartó + sportmelltartó (kényelmes kombó lehet...), meg a tüdőig felhúzott leggings, öltözőben meg magát fotózgatja. Minden alkalommal, amikor ott vagyok (heti 4-5x), mindig lábra (bocs, seggre) edz a kétkilós kézisúlyokkal, nehogy megerőltesse magát. A hozzá hasonló cukiságok mindig. Viszont ennél sokkal zavaróbb, és emiatt igazi tajparaszt öntelt piscának gondolom a csajt, amikor végigvonul a termen, és gyilkos tekintettel nézegeti a lányokat, kivéve azokat, akiknek nincs kifejezetten előnyös alkatuk (de ők legalább edzenek, és megérdemlik az elismerést), gondolom, nem tekinti őket konkurenciának :D Karozni, mellezni, hátazni sosem láttam. Gondolom nem fosik a lesérüléstől, bár ahogy ő csinálja, az olyan, mintha az ágyban éjszaka átfordult volna a másik oldalára... Pasik között is látok pár gyöngyszemet, tegnap jött egy srác, de szépen ki van dolgozva a teste, kemény súlyokkal is edz, elég feszes ruhában volt (jól nézett ki, hát na). Van, aki meg szinte félmeztelenül edz. Szóval nem kell a fiúkról példát venni, nemcsak a lányok tudnak ilyen siralmasan felöltözni, mint ahogy én tegnap... :D

Bocs, nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, de már kikívánkozott, ha erről van itt szó :D

2018. máj. 9. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Hat szerintem nincs azzal gond ha valaki sportmelltartoba van. Jo nyilvan nem szeretem azokat akik csak mutogatjak magukat. En is sportmelltartoba edzek, kenyelmes es szellozik. Es mi? Ki tiltja? Nem erdekel ki mit gondol, egyszeruen kemenyen edzek es emellett megizzadok es melegem is van. Ha valakinek tetszik o dolga, ha nem az is az o dolga... nem surun erdekel.
2018. máj. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!