Lányok, ti konditerembe mit vesztek fel?
„En mindig sportmelltartot veszek leggingsel . Senkit se zavar es a ferfiaknak mellesleg bejon;)"
Bocs, de nem a férfiaknak jön be a melltartóban való edzés, hanem a nyálcsorgató kisfiúknak. A férfiak nem díjazzák, ha valaki azért jár edzőterembe, hogy mutogassa magát.
Elég gáz szerelés mivel ez nem erotikus bemutató hanem konditerem!!
A csajok elég közönséges szerelésben vannak amúgy is inkább vegyenek példát a fiúkról.
7!
Pontosan, jól látod te is!
Felháborítóak az ilyen üres pitcsák, nem is kéne beengedni őket.
Köszi a válaszokat. Egyébként valameddig egyetértek azzal, hogy gáz, mert vannak, akik túlerőltetik. Pl. jár hozzánk egy lány, pushup melltartó + sportmelltartó (kényelmes kombó lehet...), meg a tüdőig felhúzott leggings, öltözőben meg magát fotózgatja. Minden alkalommal, amikor ott vagyok (heti 4-5x), mindig lábra (bocs, seggre) edz a kétkilós kézisúlyokkal, nehogy megerőltesse magát. A hozzá hasonló cukiságok mindig. Viszont ennél sokkal zavaróbb, és emiatt igazi tajparaszt öntelt piscának gondolom a csajt, amikor végigvonul a termen, és gyilkos tekintettel nézegeti a lányokat, kivéve azokat, akiknek nincs kifejezetten előnyös alkatuk (de ők legalább edzenek, és megérdemlik az elismerést), gondolom, nem tekinti őket konkurenciának :D Karozni, mellezni, hátazni sosem láttam. Gondolom nem fosik a lesérüléstől, bár ahogy ő csinálja, az olyan, mintha az ágyban éjszaka átfordult volna a másik oldalára... Pasik között is látok pár gyöngyszemet, tegnap jött egy srác, de szépen ki van dolgozva a teste, kemény súlyokkal is edz, elég feszes ruhában volt (jól nézett ki, hát na). Van, aki meg szinte félmeztelenül edz. Szóval nem kell a fiúkról példát venni, nemcsak a lányok tudnak ilyen siralmasan felöltözni, mint ahogy én tegnap... :D
Bocs, nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, de már kikívánkozott, ha erről van itt szó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!