Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M ből ruhatár?

H&M ből ruhatár?

Figyelt kérdés
Milyen a minősége? Most vettem egy férfi cipzáros pulcsit 6 ezerért és marha jól néz ki nemis tűnik gagyinak. Szét néztem találtam 10 ért fekete átmeneti kabátot 1200 ért töm jó polokat. Megérné inenn nagyon mennyiségben vásárolni? Tapasztalatok? (Falusi vagyok azért kérdezek ilyet)
2019. aug. 23. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem jó minőségűek, a ruháim 80%-a onnét van (női).
2019. aug. 23. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Leginkabb jo minosegi ruhak talalhatoak a h&m-ben persze van 1-2 kivetel

Jol korul kell nezni, es ki valasztani szamodra a megfelelot

2019. aug. 23. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó, sok ruhát vettem már
2019. aug. 24. 08:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó azért kérdeztem mert Googlen 2 csillagos értékelést láttam róla.
2019. aug. 24. 10:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
irreálisan drága, de a nadrágok viszont jók szoktak lenni minőségileg. mást nem vennék ott.
2019. aug. 24. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A női ruhákról tudok nyilatkozni: valóban irreálisan drágák, egy csomó rettenetes műszálas, a kinézetük pedig teljesen semmilyen, snassz.

A nadrágok és fehérneműk jók.

2019. aug. 24. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem van egy-két igazán "márkás" pólóm, Hilfiger, Marco Polo meg ilyesmi, amik darabonként tízezer forintnál többe kerültek, illetve van rengeteg tök egyszerű pólóm HM-ből, C&A-ból, Primarkból, amik párezer forintok voltak, és őszintén nem tudom azt mondani, hogy a márkás cuccok annyival jobbak lennének, de rosszabbak sem. Illetve annyival rosszabbak persze, hogy ötször annyiba kerülnek. Cserébe ott van a logó a pólón, ami megsúgom, senkit nem érdekel.
2019. aug. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!