Egy gimis lánynak kevés, ha 6 nadrágja van, amit hord is?
Figyelt kérdés
A feszes farmerokkal felhagytam, mert feljött rám pár kiló, és nem előnyös. Megszámoltam, és 6 nadrágom van, amit bátran hordok. Kevés?2019. aug. 10. 19:34
1/5 anonim válasza:
Dehogy kevés, nekem 3 van (bár még tervezek egy negyediket) bár ez attól is függ hogy TE mennyire akarsz változatosan öltözködni... Szerintem több felesleges, én már ennyit se tudnék rendesen kihasználni.
2/5 anonim válasza:
Nekem van 2 "tavaszi" és 2 farmer.
Néha jobb lenne, ha több lenne, de most ennyi van.
3/5 anonim válasza:
Szerintem kb ideális. Ha ügyes vagy nagyon izlésesen tudod variálni őket ;)
De mindent visszavonok ha a hat gatyádban benne van a pizsid, meg az otthoni, meg a torna, meg rövid hosszú nadrágjaid is. Ez esetben irány a pláza most vannak a leárazások, válassz olyat amit szeretsz hordani! :P
4/5 anonim válasza:
Dehogy kevés. Minden sulis napra plusz a hétvégi kimozdulásra is jut egy. Elég változatosan lehet így felöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!