Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy gimis lánynak kevés, ha 6...

Egy gimis lánynak kevés, ha 6 nadrágja van, amit hord is?

Figyelt kérdés
A feszes farmerokkal felhagytam, mert feljött rám pár kiló, és nem előnyös. Megszámoltam, és 6 nadrágom van, amit bátran hordok. Kevés?

2019. aug. 10. 19:34
 1/5 anonim válasza:
100%
Dehogy kevés, nekem 3 van (bár még tervezek egy negyediket) bár ez attól is függ hogy TE mennyire akarsz változatosan öltözködni... Szerintem több felesleges, én már ennyit se tudnék rendesen kihasználni.
2019. aug. 10. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van 2 "tavaszi" és 2 farmer.

Néha jobb lenne, ha több lenne, de most ennyi van.

2019. aug. 10. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb ideális. Ha ügyes vagy nagyon izlésesen tudod variálni őket ;)

De mindent visszavonok ha a hat gatyádban benne van a pizsid, meg az otthoni, meg a torna, meg rövid hosszú nadrágjaid is. Ez esetben irány a pláza most vannak a leárazások, válassz olyat amit szeretsz hordani! :P

2019. aug. 10. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kevés. Minden sulis napra plusz a hétvégi kimozdulásra is jut egy. Elég változatosan lehet így felöltözni.
2019. aug. 10. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ideális.
2019. aug. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!