Hogy tudnám rávenni a rövidnadrágot soha nem hordó barátomat arra, hogy most a kedvemért mégis vegyen fel rövidnacit a nyaralás alatt?
69%-os (szófhosó)!
Mit értesz az alatt,hogy egyes férfi körökben divat a lábszőrtelenítés?
Azt,hogy az igényesebbikkeknél?
Nem, azt, hogy nem mindenhol. Én például egyébként azt szeretem, ha a pasiknak szőrös a lába;tehát, hogy nem minden helyen . De szóval van, aki szőrteleníti, van, aki nem; valaki amúgy meg pl lehet, hogy félne, hogy a barátai kinéznék maguk közül, hogyha szőrösen hagyná a lábát. Pedig pl egy férfinak szerintem nyugodtan legyen szőrös; viszont más embernek meg más tetszik, és azzal sincsen semmi baj. Egyébként én pl a szőrös férfilábat preferálom, de ez nemtom, mennyire tartozik ide. Szal van aki szőrteleníti, van, aki nem.
||De amúgy még szal eszembe jutott egy olyan a kérdéshez, ez már külön, hogy szal nem kell megváltoztatni a másikat, van valami olyan dal is, amiben azt éneklik, hogy "tudok lélegezni anélkül, hogy valaki irányítana engem"; Valami ilyesmi volt. másik dalban meg van, hogy "Don't change me"; és szerintem szal az is jó. Szal ha tényleg szereti, akko elfogadja, ahogy van, nem kell megváltoztatni, és a saját képünkre formálni a másikat, hogyha pl nem egyezik az elképzelésünkkel, akkor lehet, hogy pl külön utakat kéne járni, a 'Kölykök a 402-es tantaremből'-ben volt egy olyan rész, amikor Miss Gravesnek lejött az, hogy talán a Nancy meg a Jeremy nem annyira illenek össze, és akkor mondta a Nancynek, hogy "Úgy látom, jobb lesz, ha szakítotok. Mert ő nem teljesen az eseted." "De az lesz , ha azt csinálja amit mondok, ha csináltat fülbevalót , és levágatja a haját!"[Nancy azt akarta, hogy Jeremy kopasz legyen, mert úgy még jobban tetszett volna neki, kicsit saját képére akarta formálni] -mondott valami ilyesmit a Nancy . Amúgy nem tudom, pontosan hogy volt, de valami ilyesmi volt. Szal nem szó szerint idéztem.
"hogy nem minden helyen "
Hogy nem minden helyen, hogy nem minden körben, nem minden baráti , haveri körben; ezt úgy értettem. De egyébként a helyen, ha már ilyen félreértelmezhetően írtam, akkor pl ha mondjuk beleritkít kicsit , az sem baj, az is nézhet ki jól. De ez már nem ide tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!