Lányok, nők! Nektek milyen színű kockás ingetek van?
Valamint csak karcsúsított, feszülősebb verziókat szerettek ebből az ingtípusból hordani, vagy hagyományos, laza, férfifazonúakat is?
A kérdés persze csak azokra vonatkozik, akik hordanak kockás inge(ke)t.
Légyszíves a korotokat is írjátok le.
Piros- fekete kockás van,bő fazonú, férfi ing (páromtól van). Én szeretem nagyon, kényelmes, páromnak is tetszem benne.
27/N
Párom régebbi kockás ingjeit szoktam "megörökölni" van bordó, piros, kék, zöld és fejete-fehér. Alapból a nagyon bő öltözködést preferálom.
20/N
Nekem 3 db van.
Egy xxl-es fekete-fehér kockás férfi ing, ezt ruhának szoktam hordani egy övvel átkötve.
Van egy piros-fehér kockás karcsusított háromnegyedes ujjú.
Megvan egy piros-fekete kockás, hosszú ujjú ami szerintem lehet gyerek ing.xd
Kicsi hímzett virágok vannak rajta. Nem karcsusitott teljesen egyenes szabású.
A két pirosat fekete nacival hordom. Az utóbbit sokszor kigombolva,fekete felsővel,bakival.
17/l
Fekete fehér kockásat
Szűk fazonút,mondjuk rajtam az is bő mert nagyon vékony vagyok. Úgy hordom hogy nem gombolom be,és alá veszek egy szürke vagy fekete pólót
16L
14-es/17_es vagyok. Lett egy ehhez hasonlóm:
A különbség, hogy könyök alá érő ujjú és van 1-2 hosszanti plisszírozás a gombjai ill. gomblyukai mellett. Valamennyire karcsúsított. Félig műszálas, nem olyan nagyon nagyon lágy az anyaga, hanem picit mint némely frissen mosott ruháké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!