Lányok, nők! Nektek milyen színű kockás ingetek van?
Valamint csak karcsúsított, feszülősebb verziókat szerettek ebből az ingtípusból hordani, vagy hagyományos, laza, férfifazonúakat is?
A kérdés persze csak azokra vonatkozik, akik hordanak kockás inge(ke)t.
Légyszíves a korotokat is írjátok le.
Fekete-fehér, piros-fekete, zöld-fekete, rózsaszín-fekete, kél-fekete
Kapucnis, szőrös bélésű, pulcsi ujjú, ujjatlan, mindenfélém van
Karcsúsított és nem karcsú, a nem karcsúsítottat csak kigombolva hordom vagy kötött pulcsi alatt begombolva
18N
Nekem karcsúsított van és piros-fekete-fehèr kockàs.
/L
Minkét fazont szeretem, ha kényelmes ill. nem túl feszes/nem lóg, nem túl nagy.
Feszesből,egy rövidujjú, világosabb piros kockás van picike világoskékkel, patentos.
Van egy bő középlila kockás kicsi fehérrel és a kedvencem egy sötétebb lila-bordó, picit kevésbé feszes, de nem is bő fazon, ezüstgombos.
31 éves vagyok, 36-os konfekcióval, átlagos alkat.
karcsúsított, piros-fekete, hosszú ujjú, de nem feszül, mert attól agyfszt kapok, szerintem egy kicsit nagyobb a méretemnél.(ez egy vicces darab, legjobb barátomnak ugyanilyen színű-mintájú van, csak ugye férfiben)
férfi fazonú, fekete.fehér, hosszú ujjú, ezt öcsémtől nyúltam le, amikor kinőtte
zöld-kék-lila röidujjú, szintén fiú szabás, szintén öcsémtől
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!