Mit gondoltok a konyhaterítőre hasonlító kockás ingekről? Miért divatosak még ma is?
2019. ápr. 12. 21:29
3/7 anonim válasza:
És melyik öregek otthonában gyűjtöd be ezeket a divattanácsokat?
Eleve az ing = 19. század, ki se térjünk már mintákra...
4/7 anonim válasza:
Teljesen rendben van szerintem. A divatot nem ismerem, így nem tudom, divatos-e.
5/7 anonim válasza:
Ez egy szimpla férfiing, szimpla kockás mintával. Mi a probléma vele? Mit kéne viselni ehelyett, tökig kivágott hónaljú izompolót sunset beach 65 felirattal?
6/7 anonim válasza:
Léteznek mutatós kockás ingek, de amit linkeltél, az tényleg olyan, mintha konyharuhából szabták volna ki. Jujj. Ha valakinek tetszik, hordja nyugodtan, nekem mindegy.
7/7 anonim válasza:
Nekem is mindegy, ha szerinte ez a divat, hát ez, legfeljebb kap majd egy-egy csókolomot a fiatalabbaktól a lépcsőházban, ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!