Milyen harisnyat vegyek a kockas nadraghoz?
Inkább testszínűt, ne feketét.
Ha hosszú a nadrág, akkor elég a nylon zokni is, nem kell harisnyanadrág.
Testszínűt. Az mindenhez passzol, a fekete már bajosabb.
Mostanában sokszor látom, h boldog boldogtalan fekete harisnyában van sokszor olyan összeállításban, amihez nem igazán passzol. Aztán valaki felvilágosított, h a testszínű harisnya gáz, a fekete az menő meg dögös. Jah, főleg egy vékony lábú csajszin, tényleg nagyon szexin mutat a fekete harisnya... Már csak mert ugye a fekete optikailag vékonyít. És iszonyat hülyén áll néhány lányon, de az nem számít, hisz most a fekete a menő, a testszínű gáz. Pedig nem a harisnya színétől lesz valami béna vagy nem béna, hanem az összhatástól. Szóval szerintem nem kell tartani a testszínűtől (látod, a barátnőd is azt tanácsolta), ha az öltözék azt kívánja meg, akkor azt kell felhúzni, nem pedig a feketéhez ragaszkodni makacsul.
Ilyen melegben szerintem kár rendes harisnyát nadrág alá felvenni. Mondjuk az sem mindegy, milyen az a kockás naci, passzos vagy laza, mennyire ér le a vége (pl bokánál vegződik, vagy a lábfejre is takar valamennyit) Mert nekem ezektől szokott függni, h harisnyzokniból térdig érőt húzok, vagy csak bokáig érőt. Amúgy gyakrbban hordok térdfixet, mert sokkal prktikusabb, mint a bokafix. A térdfixet is lehet bokakent hordani, ha miután teljesen felhúztam, visszatolom a gumírozást a megfelelő helyig. Szerintem irtó ciki, ha a hrisnyazokni teteje látszik a nadrág alól, és pont ezért kedvelem jobban a térdig érőt, mert azt be lehet úgy állítani, h tutira ne latszódjon a gumis vége. Bokaharisnyánál nem igazán. Így én a bokáig érőt, csak passzos farmerokhoz, cicanadrághoz,(mert ezeknél atüt a térdfix gumírozása, és látszik a vádlimon) illetve bokacsizmához, csizmához veszem fel (amiböl tutira nem latszik ki a harisnyazokni, mert lentebb van a gumirozás a lábbeli tetejénél. Egyébként minden más esetben térdfixet húzok. Remélem tudtam hasznosítható dologgal szolgálni.
25/l
6.
Csizmához,bokacsizmához minek a harisnya?
Úgy sem látszik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!