Mi alapján dönt valaki hogy nadrág és sportcipőhöz harisnyát vagy zoknit vesz fel ha úgy is csak egy kis rész látszódik ki belőle?
Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 09:36
1/6 anonim válasza:
Milyen kérdés már ez?:D Mikor mihez van kedve az embernek, mennyire van meleg/hideg vagy mennyi tiszta zokni van
2/6 anonim válasza:
Ez olyan kérdés kedves első , hogy ha az ember farmert sportcipővel vesz fel akkor a zokni jobban dukálna mivel sportos a szerelés, és a harisnya elegánsabb a zokninál , akkor inkább bőrcipőhöz és elegánsabb nadrágboz menne.
Talán erre gondolt a kérdező.
3/6 anonim válasza:
Nem arra gondolt hogy mi mihez illik.
4/6 anonim válasza:
Szerintem kedvtől függ, időjárástól, meg időtől :) Elvégre egy zoknit gyorsabban fel lehet húzni, mint egy harisnyát! Meg beállítottságtól is akár. Van akinek a harisnya már túl k...ás, vagy csak simán nem szeretik. Persze van aki meg a zoknit nem szereti. :D
5/6 anonim válasza:
Nadrág alá akkor veszünk harisnyát, ha hideg van.
6/6 anonim válasza:
Én az alapján, h jobban szeretem a harisnyát a lábamon, mint a zoknit. Bár ha nadrág van rajtam és nincs túl hideg, akkor harisnyazoknit húzok. A hatást, érzetet tekintve ugyanaz, és annyiból tart fölvenni, mint egy zoknit. Amúgy azért szeretem jobban a harisnyát, mert amikor átveszi a lábam formáját, hőmérsékletét, akkor nem is érezni, h van rajtam valami, picit olyan, mintha mezítláb lennék a cipőmben, csak épp annak minden kellemtlensege (pl beletapad a láb, levételkor a talpbetét is kijön, összegyűrődik a lábammal stb) nélkül. Arról nem is beszélve, h kevésbé izzad bele a labam, mint a pamutba, mármint beleizzad az, csak amíg ha harisnya van rajtam néhány perc alatt kiszárad, míg a pamutnál akár még fél óra múlva is nyirkos marad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!