Miért pont bershka?
Én egyszerűen nem értem hogy mi az ami miatt ilyen drágák a ruhák, ha egy márkás cuccot szeretnék venni akkor kb 6000 ft ra kell szamolnom.. én ezt már nem értem hogy miért ilyen drágák a ruhák.. Valaki vélemény?
18/L
Szerintme nem draga a bershka. Bár én inkább az vagyok, aki kevesebb, de akkor már jobb minőségű ruhákat veszek. Egy bershkás pulcsim van, az is komplett kifakult, pedig volt 10e forint. Én ott tuti nem vásárolok többet. Plusz a nadrágom is ami onnan volt, az kiszakadt a fekekemnél, amikor leguggoltam a leejtetr fogkefémért xd. És kb semmi seggem nincs
17/f
A drágaság relatív.
Nyugat EU-ban ezek nem drága márkák, sőt, persze ott jobban keresnek és a full kínai piacos kategória meg hiányzik.
Nálunk a szlogenek szintjén szinten azt mondjak, hogy jók az árak, a valóságban viszont a hazai kínálatban már valóban nem olcsoak, mert van mellettük filléres szemet
+ bérleti díjat is (a tgöbbi ktgről ne is essék szó)
Ezeket a boltok jellemzően nem az aluljáróban találod meg, hanem plázákban (és bevásárlóutcákban)
En most vettem bershkaban 1000Ft-os vastag pulcsikat :)
Jokor kell vasarolni, ez a kulcs. En teljes aron (5-6ezer) biztos nem vennem meg olet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!