Van esélyem modellkedésre?
165 centivel 17 évesen van bármi esélyem?
Egészen kicsi korom óta arról álmodozok, hogy modellkedhessek.
Egy darabig dolgoztam egy modellügynökségnél, viszont csak egyszer sikerült munkához jutnom(magasság miatt), az ügynökség vezetője mindig bunkó, lekezelő volt, és az elején még fizetni is kellett a betanításért, szóval kicsit átverés szaga van a dolognak🙄 kár, hogy elsőre nem láttam. A lényeg, hogy innen kiléptem.
Sovány vagyok, de nem az a csontsovány, mint a legtöbb modell. Van olyan ügynökség, mely így is foglalkozna velem?
A második ami nagyon érdekelne, a reklámokban szereplés például. Úgy hallottam ehhez is vannak ügynökségek.
Tudnátok segíteni?😶❣
Sajnálom, modell nem lehetsz.
Esetleg statiszta? Városban nagyon sokszor szólítottak le, hogy menjek háttér szereplőnek a Tanárba, vagy hatter táncos rángatózásnak a mittudom én kinek a klippjébe. Szerintem ilyeneket tudnál vállalni. A nevükre nem emlékszem, mert egyikre sem mondtam igent, bocsi :(
Sajnos olyan nem létezik, hogy csak fotó modell, mert az nem igazi modell.
❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!