Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lenne esélyem a modellkedésre?

Lenne esélyem a modellkedésre?

Figyelt kérdés

Régi álmom megmutatni magam a kifutókon, s ruha kollekciókat bemutatni. De a család tagjaim nem bátorítanak gondolván hogy a modellkedés tönkre tenne. Mert több kritikát kapnék mint dicséretet, ráadásul azt is megszabják a komolyabb helyeken h mit ehetsz és honnan fogyj ill. hízz. Sokan mondták h modell alkatom van, de félek csak azért mondják mert szeretnek.

[link]

170 cm magas vagy és 60kg. A legtöbb súly a dombomon illetve a csípőmön oszlik el.

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.

2016. ápr. 13. 00:12
1 2
 1/20 gnoomage ***** válasza:
60%
Ja.
2016. ápr. 13. 00:22
 2/20 A kérdező kommentje:
Ja egyébként 48 éves vagyok.
2016. ápr. 13. 00:31
 3/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat xd 18
2016. ápr. 13. 00:31
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

Túl széles a csípőd, túl nagy a melled, nem vagy elég magas, a súlyod viszont túl sok.

Jó alakod van, csak nem kifutó modellnek. Glamour vonalon lenne esélyed.

(A sminked nem jó és a frizura sem áll jól, de ezek lényegtelenek.)

2016. ápr. 13. 00:33
 5/20 anonim válasza:
100%

Szerintem jók a vonásaid hozzá, van az arcodnak egy karaktere. Mondjuk a grimaszoláson még csiszolhatnál kicsit :)

Kifutóhoz a 60 kilót felejtsd el, ahhoz legalább 5-10et fogyasztanának rajtad a 170 mellé. Attól függ persze "milyen messzire" jutsz.

Én dolgoztam modellként, de nagyon nem tetszett.

Amitől féltenek az sajnos teljesen valós, ráadásul amiről meg nem tudnak az a teljes züllés. Drogok, bunkók, csomó olyan alak akik egy darab tárgyként kezelnek... Nyilván ha szerencséd van és van eszed is akkor sok dolog kikerülhető, de szerintem tanulj tovább mindentől függetlenül azzal mindenképpen jól jársz.

Ezzel együtt ha ez az álmod akkor próbáld ki, sok sikert! Neked lehet tetszeni fog :)

2016. ápr. 13. 01:04
 6/20 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy a dombod?
2016. ápr. 13. 01:09
 7/20 anonim ***** válasza:
Smink nélküli képet kérnek az ügynökségek, és a munkákat is smink nélkül kapnád meg, tehát ez a kép már alapból rossz. Az alakod pedig nem megfelelő kifutómodellkedéshez, a súlyod meg túl sok.
2016. ápr. 13. 01:32
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
Ezt a sminket hanyagold, mert így a akár a 48 is hihető.
2016. ápr. 13. 01:38
 9/20 A kérdező kommentje:
Minden választ nagyon szépen köszönök.:D és egyébként valóban tisztában vagyok azzal h pálcikának kell lennem ahhoz h kifutó modellnek megfeleljek. Valószínű múló álom az egész. Minden esetre köszönöm szépen a válaszokat.
2016. ápr. 13. 02:22
 10/20 anonim ***** válasza:
Ugyanaz jutott eszembe, amit a #4-es mar leírt. De tényleg nagyon jo alakod van.
2016. ápr. 13. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!