Mit gondoltok, lenne eselyem a modellkedesre?
Figyelt kérdés
168 centimeter vagyok, alakom modellkedeshez megfelelo, az arcom is elvileg, mar hivtak fotozasokra is. A legnagyobb problema a magassagommal van. Lenne eselyem 168 centivel? Es meg egy kerdesem lenne, megszeretnem varni, hogy a gimnaziumot befejezzem, viszont akkor mar 19 eves leszek. Ez keso? Koszonom a valaszokat!!!2015. márc. 30. 17:27
1/5 anonim válasza:
Max újság modell lehetsz a neve sincs újságokban
2/5 anonim válasza:
Modellkedni alacsony magasággal nincs sok esélyed, de ha szép az arcod akkor újságoknál, hirdetéseknél bevethetnek.
4/5 anonim válasza:
Felmész egy valamirevaló ügynökség honlapjára és megnézed a minimum elvárásokat. Megfelelsz nekik? Súgok: nem, alacsony vagy, innentől kezdve nem vagy használható a szakmában.
És 19 évesen már kissé túlkoros is lennél, bár ha te lennél a következő nagy világjelenség, akkor nem lenne nagy gond.
Amihez elég a magasságod és nem árt, ha elmúltál 18, az meg nem biztos hogy belefér az erkölcsi nézeteidbe...
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Oszinten szolva fogalmam sincs, hogy te hogy asszocialtal a modellkedesbol arra a szakmara, aminek nevet nem emlitetted, de szerintem mindenki erti mire celzol ..:) nem azt irtam, hogy "jujci alacsony vagyok, de szep. Mindenkepp a testembol szeretnek megelni. Melyik munka lenne megfelelo?" Eleg lett volna annyit irnod, hogy szerinted nem :) a tobbieknek meg koszonom a valaszokat, meg akkor is, ha nem eppen orulok neki, de ez van sajnos.
2015. márc. 30. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!