Alkalmas lennék modellkedésre? Rengetegen mondták már és úgy gondoltam, hogy ha pozitív válaszokat kapok megpróbálom.
2015. jan. 20. 19:46
2/27 anonim válasza:
Szerintem a modellkedéshez különleges arc kell. Neked szerintem inkább átlagos. Nem azt mondom, hogy nem vagy szép, hanem, hogy nem különleges. De azért a méretek is sokat számítanak szerintem.
3/27 A kérdező kommentje:
Nem most gondoltam egyébként 13 éves vagyok :) azt szeretném megtudni alkalmas vagyok e rá kinézetileg :)
2015. jan. 20. 19:51
4/27 A kérdező kommentje:
Mellméret: 76
Csípő: 85
Derék: 68
Magasság: 162cm (de még valószínűleg fogok nőni :D)
Testsúly: 46-47kg
2015. jan. 20. 19:53
5/27 anonim válasza:
Igen de a beállást még gyakorolni kell!
6/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) igen tudom csak ez egy gyorsan csinált kép :)
2015. jan. 20. 20:07
8/27 anonim válasza:
haha kis törpe vagy, ne is álmodozz róla, fejed se olyan. amúgy ha modell akarnál lenni most lenne ideális belekezdeni
9/27 anonim válasza:
13 centit már nem fogsz nőni
a csípőd túl széles, amin nem tudsz változtatni
nincs karakteres arcod
10/27 anonim válasza:
Akkor vagy, mint én, túl alacsonyak vagyunk ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!