Alkalmas lennék modellkedésre? Rengetegen mondták már és úgy gondoltam, hogy ha pozitív válaszokat kapok megpróbálom.
2015. jan. 20. 19:46
21/27 anonim válasza:
Hát olyan semmilyen vagy. És alacsony meg nem elég vékony.
22/27 A kérdező kommentje:
a tesóm 13 évesen 160 cm volt most 17 éves és 184 cm(lány) szóval szerintem nőhetnék még annyit :)
2015. jan. 28. 19:55
24/27 anonim válasza:
persze 4 ev alatt nott a tesod 24 centit.
eleg vicces.
szep arcod van. lehet a gimiben meno leszel de supermodell nem lesz beloled.
25/27 A kérdező kommentje:
komolyan annyit nőtt az orvos azt mondta hogy valami betegsége lehet xd egyébként köszönöm :) szerintem nem vagyok szép :/
2015. febr. 1. 15:44
26/27 anonim válasza:
HA szerinted nem vagy szép, akkor mi a f**zomnak akarsz modell lenni ?
27/27 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, hidd el azzal semmi gond nincs. A méreteid viszont nem megfelelőek. A szépség és a modellkedés nem mindig függ össze. A modellkedésben a méretek a legfontosabbak. Még nőnöd kell, 175 alatt nem igazán esélyes a dolog, a csípő méreted jó, a derék max. 62 cm lehet, mellbőség pedig minél kisebb annál jobb a modellszakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!