Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Anyukam miert csinalja ezt?...

Anyukam miert csinalja ezt? Ennyire csúnyának tart?

Figyelt kérdés
Tudja hogy nagyon nagy almom, hogy modell legyek. Nem vagyok egoista de szerintem nincs csúnya arcom.. Viszont most is felhoztam a temat es egybol azzal jott hogy nem vagyok kiemelkedoen szep meghogy elnezte az osztalytarsaimat es hogy ok milyen szepek meg jo alakuk van:( Ez nagyon szarul esik. De egyébként nem ilyen teljesen gondoskodo torodik velem meg minden de ez szarul esik:/
2019. máj. 20. 19:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Előszőr is fontosak a méreteid, ha nem vagy 175 cm reménytelen. Nem az a fontos, hogy baba arcod legyen, hanem hogy karakteres legyen. A komoly modelügynökségeknél nincs szükség portfólióra, rlég ha van egy fotód szemből, egy oldalról, és egy egész alakos fürdőruhában!
2019. jún. 17. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!