Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Anyukam miert csinalja ezt?...

Anyukam miert csinalja ezt? Ennyire csúnyának tart?

Figyelt kérdés
Tudja hogy nagyon nagy almom, hogy modell legyek. Nem vagyok egoista de szerintem nincs csúnya arcom.. Viszont most is felhoztam a temat es egybol azzal jott hogy nem vagyok kiemelkedoen szep meghogy elnezte az osztalytarsaimat es hogy ok milyen szepek meg jo alakuk van:( Ez nagyon szarul esik. De egyébként nem ilyen teljesen gondoskodo torodik velem meg minden de ez szarul esik:/
2019. máj. 20. 19:35
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Az alakom meg eleg vekony, mint a modelleke
2019. máj. 20. 19:37
 2/21 anonim ***** válasza:
30%
Mert valószínűleg azt szeretné, hogy az eszedből élj majd meg.
2019. máj. 20. 19:38
 3/21 A kérdező kommentje:
Jo de nem ertem hogy mert nem csinalhatom azt amit en szeretnek.. Azt akarja hogy ápolónő legyek...
2019. máj. 20. 19:43
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Ha felnőtt leszel, úgy is azt csinálsz majd, amit szeretnél.
2019. máj. 20. 19:46
 5/21 A kérdező kommentje:
Igen de a modellkedest azt mar elobb elkell kezdeni mint felnott kor, mert ilyenkor derulne ki hogy alkalmas lennék e. De anyukam ezzel ki tud kergetni a vilagbol hogy az osztalytarsaid milyen szepek😑 Maskor meg mondja hogy milyen hulye fejuk van szoval nem ertem ezt az egeszet.. :(
2019. máj. 20. 19:48
 6/21 anonim válasza:
100%

Ha megkérdezel egy ezzel foglalkozó embert, biztos segít ha lát benned fantáziát. Amúgy elég kegyetlen szakma.

Szerintem legyen b terved és ezt tartsd meg hobbinak. Amatőrként lehet vele foglalkozni más munka mellett is, ha sikeres vagy modellként, csinálhatod főállásban.

2019. máj. 20. 19:51
 7/21 A kérdező kommentje:
De pont ez a baj hogy anyukam meg ezt se akarja hogy valakit aki evvel foglalkozik megkerdezzunk.. :(
2019. máj. 20. 20:09
 8/21 anonim ***** válasza:
90%

Nem csúnyának tart csak valószínűleg realista. A modellkedés összetett szakma. Nem csak egy tényezőtől függ. Az, hogy nincs csúnya arcod semmit nem jelent. Sokszor amúgy nem is szép, hanem karakteres különleges arcokat keresnek. Vagy a kifutómodelleknél kevésbé fontos az arc, de minimum 175cm magas, sovány, nyakigláb lányokat válogatnak össze.

De ha ennyire érdekel a dolog keress egy normális modellügynökséget, küldd el a fotóid, magasságod és tested egyéb paramétereit és mondanak egy véleményt.

A fizess 100-150 ezret csinálunk egy portfóliót és dőlni fog a pénz jellegű helyek mind kamuk és egyedül nekik dől a pénz abból, hogy naiv nők magukat vagy gyerekeiket befizetik.

2019. máj. 20. 20:33
 9/21 A kérdező kommentje:
En pont egy ilyen nyakiglab ember vagyok. Bar szerinten sem tarzhat annyira csunyanak csak leakar beszelni errol az egeszrol. Viszont akkor miert kell allandoan az osztalytarsaimat emlegetni?:( Ez annyira rosszul esik
2019. máj. 20. 20:39
 10/21 anonim ***** válasza:
Kerdezo, irj privatot, segitek.
2019. máj. 21. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!