A pulcsijaim kidörzsoli nagyon nagyon a hátizsákom, és totál bolyhosak lesznek. Milyen hátizsák nem csinálja ezt, vagy mit lehet kezdeni ilyenkor a pulcsikkal? Nagyon használtnak néznek ki igy sajnos.
Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 12:23
1/5 anonim válasza:
Biztos durva anyagból van a pántja a hátizsákodnak, azt tudom javasolni, vagy vegyél olyat ami finomabb anyaggal van borítva, vagy ragassz rá egy puha anyagot.
2/5 anonim válasza:
Nekem szivacsos a hátpánt belseje az enyémnek és nem dörgöli ki.
Van egy műbőr táskám is, az is elég fonom ahhoz, hogy ne bántsa a ruháim.
3/5 A kérdező kommentje:
Oo az enyém ilyendurva hálós... akkor ez lesz a baj... köszi, hogy írtatok! :)
2019. márc. 17. 18:39
4/5 anonim válasza:
Ez minden hátizsák és válltáska velejárója. A pánt egyszerűen dörzsölődik a ruha anyagához, amit így ki fog bolyhosítani. Természetesen az pánt anyaga és textúrája is befolyásolni fogja, hogy ez milyen gyorsan fog megtörténni, de ezt elkerülni csak kézitáskával tudod.
5/5 anonim válasza:
#4-es, nekem sosem volt kézitáskám, utálom. Hátizsákot hordok, és ha finom anyagból van és jó minőségű, nem teszi tönkre a ruhát. Nekem még egyet sem tett tönkre.
Ha a hátpánt jól be van állítva, se nem túl szorosra, se nem túl lazára, akkor nem dörgöli attól ki, mert hozzáér a ruhához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!