Anyukam miert csinalja ezt? Ennyire csúnyának tart?
Figyelt kérdés
Tudja hogy nagyon nagy almom, hogy modell legyek. Nem vagyok egoista de szerintem nincs csúnya arcom.. Viszont most is felhoztam a temat es egybol azzal jott hogy nem vagyok kiemelkedoen szep meghogy elnezte az osztalytarsaimat es hogy ok milyen szepek meg jo alakuk van:( Ez nagyon szarul esik. De egyébként nem ilyen teljesen gondoskodo torodik velem meg minden de ez szarul esik:/2019. máj. 20. 19:35
11/21 anonim válasza:
Itt az az egyetlen hiba, hogy másokhoz hasonlítgat. Ez ostobaság, de sajnos sok szülő csinálja, kicsi gyerekeknél is. "Bezzeg a Julika megeszi a brokkolit", "a Petike biztos sokkal ügyesebben csinálja ezt"
Mond el neki, hogy ez rosszul esik, ha normálos, meg fogja érteni, és bocsanatot kér, vagy minimum nem csinálja többet.
12/21 A kérdező kommentje:
Hat igen ez eleg szarul tud esni:/ Maskor meg szidja oket hogy hogy neznek ki...
2019. máj. 21. 16:34
13/21 anonim válasza:
Akkor nincs más hátra, szembesítsd a rossz nevelési módszereivel, és a következetlenségével.
14/21 A kérdező kommentje:
Nem a nevelési modszereivel van baj🤦♀️😑🙄
Hanem ha szoba jon a szepseg tema mindog ez lesz a vege:(
2019. máj. 22. 19:12
15/21 anonim válasza:
De, ezt rossz nevelési módszernek hívják. Amikor azzal próbál valaki hatni a gyerekére, hogy másokhoz hasonlítgatja.
...
Jah, ez lemaradt: 🤦♀️🙄😑😑😑
16/21 A kérdező kommentje:
Istenem:D A nevelesi modszerevel SEMMI baj! Csak ha ez a tema jon fel akkor ilyen😑
2019. máj. 22. 19:58
17/21 A kérdező kommentje:
Jo mindegy nem akarok bunko lenni szov bocsanat :) :D
2019. máj. 22. 19:59
18/21 anonim válasza:
Kerdezo, az elozo azt akarta sugallni, hogy a masokhoz valo hasonlitgatas is egy nevelesi modszer - es nalad nyilvan nem valt be (meg senkinel sem), ezert rossz.
19/21 A kérdező kommentje:
Ok
2019. máj. 23. 14:47
20/21 A kérdező kommentje:
Azért kértem bocsanatot🙂
2019. máj. 23. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!