Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Anyukam miert csinalja ezt?...

Anyukam miert csinalja ezt? Ennyire csúnyának tart?

Figyelt kérdés
Tudja hogy nagyon nagy almom, hogy modell legyek. Nem vagyok egoista de szerintem nincs csúnya arcom.. Viszont most is felhoztam a temat es egybol azzal jott hogy nem vagyok kiemelkedoen szep meghogy elnezte az osztalytarsaimat es hogy ok milyen szepek meg jo alakuk van:( Ez nagyon szarul esik. De egyébként nem ilyen teljesen gondoskodo torodik velem meg minden de ez szarul esik:/
2019. máj. 20. 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Itt az az egyetlen hiba, hogy másokhoz hasonlítgat. Ez ostobaság, de sajnos sok szülő csinálja, kicsi gyerekeknél is. "Bezzeg a Julika megeszi a brokkolit", "a Petike biztos sokkal ügyesebben csinálja ezt"

Mond el neki, hogy ez rosszul esik, ha normálos, meg fogja érteni, és bocsanatot kér, vagy minimum nem csinálja többet.

2019. máj. 21. 13:20
 12/21 A kérdező kommentje:
Hat igen ez eleg szarul tud esni:/ Maskor meg szidja oket hogy hogy neznek ki...
2019. máj. 21. 16:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más hátra, szembesítsd a rossz nevelési módszereivel, és a következetlenségével.
2019. máj. 22. 16:50
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem a nevelési modszereivel van baj🤦‍♀️😑🙄

Hanem ha szoba jon a szepseg tema mindog ez lesz a vege:(

2019. máj. 22. 19:12
 15/21 anonim ***** válasza:

De, ezt rossz nevelési módszernek hívják. Amikor azzal próbál valaki hatni a gyerekére, hogy másokhoz hasonlítgatja.

...

Jah, ez lemaradt: 🤦‍♀️🙄😑😑😑

2019. máj. 22. 19:56
 16/21 A kérdező kommentje:
Istenem:D A nevelesi modszerevel SEMMI baj! Csak ha ez a tema jon fel akkor ilyen😑
2019. máj. 22. 19:58
 17/21 A kérdező kommentje:
Jo mindegy nem akarok bunko lenni szov bocsanat :) :D
2019. máj. 22. 19:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Kerdezo, az elozo azt akarta sugallni, hogy a masokhoz valo hasonlitgatas is egy nevelesi modszer - es nalad nyilvan nem valt be (meg senkinel sem), ezert rossz.
2019. máj. 22. 20:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Ok
2019. máj. 23. 14:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Azért kértem bocsanatot🙂
2019. máj. 23. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!