Szerintetek lehetnék modell?
Figyelt kérdés
Az adottságaim centire nincsenek meg,tehát nyílván nem lennék az, de érdekelne hogy szerintetek arcra szép vagyok-e,és lehetne- e belőlem modell ha csak azon múlna?
16 éves vagyok,az utolsó régebbi kép...
#modellkeds
2018. aug. 22. 23:30
1/13 anonim válasza:
Olyan vagy,mint egy törpetacsko
2/13 anonim válasza:
Mint ahogy le is írtad és látszik is a méreteid nagyon nem stimmelnek,tehát alapból kizárva.A belinkelt képek közül a 3.on szerintem nem nézel ki rosszul,de a többi nem volt magy áttörés.Szeritem semmi különleges nincs az arcodban,és kicsit pufi is.
3/13 anonim válasza:
Ne haragudj,de szerintem kifejezetten csúnyácska vagy.. az alakod még a legjobb
4/13 anonim válasza:
Őszinte válasz: szerintem nem vagy szép arcra. Túl széles és lapos az orrod, csúnyák a fogaid, és tènyleg pufi az orrod. Sajnálom ha nem ezt a választ vártad, de a szépség amúgy is szubjektív, másrészt ettől még rengeteg pozitív tulajdonságod lehet.
5/13 anonim válasza:
Abszolút! Nehogy kihagyd a lehetőséget! Most pont az olyan lányokat keresik a piacon, mint amilyen te is vagy. Próbáld meg, tuti lecsapnak rád hamar.
6/13 anonim válasza:
szerintem nem vagy szép, olyan átlagos vagy.
7/13 anonim válasza:
Semmi különleges nincs benned, minden sarkon látok ilyen csajokat.
8/13 anonim válasza:
Szerintem szép vagy de nem olyan típusú az arcod, mint amit a modelleken látok. Az alak nem probléma, ilyen fiatalon még rengeteget tudnál változni.
9/13 anonim válasza:
Nincs nagy gond. Az orrod tényleg túl széles, és kicsit olyan keltcipó képed van.😁 nem rosszból mondom, nyilván még változni fogsz, de szerintem ne a modellkedésre alapozz.
10/13 anonim válasza:
Ha pár száz évvel ezelőtt lennénk akkor úgy fogalmaznának az emberek ha téeg akarnának leírni, hogy átlagos kedves parasztlány képe van. Modellnek inkább az arisztokrata típusuakat veszik fel... Helyes vagy de átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!