Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?

Szerintetek lehetnék modell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval a modellkedésen gondolkodtam, de lehet hogy már túl sok lennék hozzá. Szerintetek?

17 éves vagyok

186cm

76kg

80C-s mellméret

És szép homokóra alakom van.

Köszi előre a normális válaszokat!

2018. ápr. 16. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Kép alapján könnyebb lenne válaszolni, de az infók alapján jó esélyeid lehetnek. :)
2018. ápr. 16. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
túl magas vagy és a súlyod se stimmel. A modellek max 182 cm-sek lehetnek és ahhoz olyan 55 kg körül vannak ha formában vannak
2018. ápr. 16. 23:48
 3/3 anonim válasza:
Szerintem ne stresszelj ezen, ez csak attól függ, milyen modell szeretnél lenni. A magasságod alapján divatmodell, ruhamodell nem nagyon lehetsz, de inkább örülj annak, hogy ilyen szép magas lettél. Egyébként a kilót soha de soha nem fogják lemérni, csak az számít, hogy a csípőd 93 cm alatt legyen, a derekad 62 cm alatt legyen, a mellkasod pedig kb 87-90 legyen.
2018. júl. 4. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!