Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 165 centiként lehetnék modell?

165 centiként lehetnék modell?

Figyelt kérdés
Többen is mondták már, hogy lehetnék modell, mert szép az arcom (tudom, nem az ami annyira számít), viszont kicsit alacsony vagyok. Hülyének néznének, hogy ha jelentkeznék az egyik ügynökséghez? Szerintetek megér egy próbát vagy inkább hanyagoljam?

2018. ápr. 14. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Aktmodell biztos lehetsz. :) Van sminkmodell is, ahol az arc számít.
2018. ápr. 14. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Fotomodell lehetsz max kifutón nem, szerintem jelentkezz többhöz akkor több esélyed van
2018. ápr. 14. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
nincs olyan modell aki csak fotokat vállal :D azokon is magasnka kell lenni, akkor all jol a ruha. A válasz meg nem, nem lehetsz modell hacsak nem cagy 24 alatti, akkor nőhetsz még :)
2018. ápr. 16. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem van egy 158 centis ismerősöm is akit fotóznak, ugy hogy igen van aki foto modell csak.
2018. ápr. 16. 23:20
 5/6 anonim válasza:

Igen, de elsőre én egy iskolát ajánlanék, hogy ne teljesen tapasztalatlanul menj oda. Amúgy vannak ügynökségek ahol a magasság kevésbé számít de ha ez nem jönne össze színész simán lehetsz.

Igazából az a lényeg hogy karakteres legyél

2018. máj. 30. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
a modelliskolák a legnagyobb átvágások, kislányok vágyálmait duzzasztják. Ha valaki igazi modell akar lenni igazi ügynökség kell és tökéletes paraméterek. arc magasság karakter méretek, alázatosság, ész(külföldön 16 évesen honapokig mondjuk azsiaban nem engedheti meg magának az ember hogy hülye legyen)
2018. máj. 30. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!