Szerintetek lehetnék modell?
Sziasztok, 12 éves lány vagyok. Szeretnék modell lenni. Nem tartom magam dagadtnak. Szerintem csúnya se vagyok, nem beképzeltségből de nem vagyok szerintem csúnya.
161cm vagyok, és 44kg. Most éppen fogyózom. Ha ebbe tudtok segíteni akkor megköszönném. Ha azt is tudnotok kell, hogy például mekkora a derekam, csípőm akkor légyszi mondjátok el pontosan, hogy hogy mérjem le pontosan, ne akarok hülyeséget írni. Nem látszik rajtam meg, hogy 44 kg vagyok. Sportolok, meg minden. Ahol lakom, Miskolcon, úgy tudom van modellügynökség, ha nem akkor javítsatok ki. Ha akartok privátba is írhattok. Válaszokat előre is köszönöm!
Nem a kilok szamitanak, meretek!!! 90-60-90 (mell-derek-csipo), merd le.
Amugy nem vagy jelenleg eleg magas hozza, lanyoknal elvaras a 172 cm. 12 eves vagy meg csak, szoval meg boven fogsz noni es valoszinuleg el is ered azt a magassagot. Sehova sem fognak addig felvenni ilyen magassaggal, legalabbis komoly ugynoksegek. Azt fogjak mondani, hogy majd par ev mulva gyere vissza. Ja, es ha jol tudom pl VM-nel 14 vagy 16 eves kortol jelentkezhet csak valaki, de ebben nem vagyok biztos.
nézz utána a dolgoknak. Én 172 vagyok és kicsi vagyok modellnek.
Tornasorban pl hányadik vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!