Vasvári Vivient miért írja csinosnak a bulvár, mikor az alakja max vékony, de cseppet sem csinos?
Figyelt kérdés
Magas és vékony, ez már elég a bulvárnak??
Olyan nőkre írja, hogy csinos, akiknek közük nincs a jó alakhoz.
Pl. Gáspár Evelin rendszerint "bombanő", a valóságban pedig továbbra is egy idomtalan, nagydarab csaj.
Liptai Claudiát is tömjénezik, neki legalább nőies formái vannak, de ő is elég nagydarab és alakformáló alsóruhák nélkül nem is engedik adásba.
Ez a Vivien is úgy van beállítva, mint valami istenkirály bombanő, hát én az átlagos testalkatomat a 160 centimmel nem cserélném el az ő alakjára.
A magassága miatt sok minden nagyon előnyös neki, de szerintem nagyon furán néz ki csípő nélkül.
Tudom, hogy alapvetően nem tehetünk az adottságainkról, csak akkor nem kéne ennyire ajnározni meg magasztalni valakit, aki nem kiemelkedő.
2018. jan. 8. 18:11
21/22 anonim válasza:
19-es: szerintem szép nő, pláne korához képest. Dolgoztam újságnál, egy emeleten az egyik bulvárlappal. ha tudnád, milyen megjelenésű emberek írják a cikkeket arról, hogy XY ronda, Önbizalomnövelésnek beutalnék oda minden nőt, hogy lássák, ahogy ápolatlan Mari és elhízott Sanyi leírják, hogy Aniston ronda...
22/22 anonim válasza:
Nekem ő nem szép és nem is csinos. A szemeire azt mondom szépek, mert kék szeme van és az egy igazi gyongyszem, ha valakinek kék szemei vannak. Bárkit le lehet venni a lábáról kék szemekkel. Alklatra viszont csúnyán vékony. Akinek a csintjai latszodnak már ki az minden, de nem vonzó és vagykelto. Az ő alakjat egy igazi ferfi nem tudja mehkivanni, mert mint kb egy kisgyerek felfujt mü cickkel. Ez morbid volt, de ez a velemenyem. Az én felesegemnek is megvannak csinaltatva a mellei, de neki van hozzá kis kerek csipoje, formas combjai. Magassagarol annyit, hogy Vasvári Vivien egyaltalan nem a magas modell lanyok közé tartozik. A képei erősen effektezve, szerkesztve, nyujtva vannak. Csak nezzetek meg nehany régebbi kepeinel az arányokat. Vizualisan csal, de sebaj, ezt a világot eljuk! Mindezek ellenére a legjobbakat kívánom neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!