Vasvári Vivient miért írja csinosnak a bulvár, mikor az alakja max vékony, de cseppet sem csinos?
Magas és vékony, ez már elég a bulvárnak??
Olyan nőkre írja, hogy csinos, akiknek közük nincs a jó alakhoz.
Pl. Gáspár Evelin rendszerint "bombanő", a valóságban pedig továbbra is egy idomtalan, nagydarab csaj.
Liptai Claudiát is tömjénezik, neki legalább nőies formái vannak, de ő is elég nagydarab és alakformáló alsóruhák nélkül nem is engedik adásba.
Ez a Vivien is úgy van beállítva, mint valami istenkirály bombanő, hát én az átlagos testalkatomat a 160 centimmel nem cserélném el az ő alakjára.
A magassága miatt sok minden nagyon előnyös neki, de szerintem nagyon furán néz ki csípő nélkül.
Tudom, hogy alapvetően nem tehetünk az adottságainkról, csak akkor nem kéne ennyire ajnározni meg magasztalni valakit, aki nem kiemelkedő.
A csinos szót nem az alakra szokták mondani, hanem inkább azt jelenti, hogy jól öltözött, helyeske.
Nekem nem tetszik.
:O
A csinost pont az alakra mondják, nem az öltözködésre és a helyességre.
Csinos = jó alakja van.
Tudom, hogy terhes, de a dereka-csípője egy vonalban van, semmi nőies kerekedés nincs a csípőjénél.
Az igaz, hogy modellkedéshez ez a magasság és vékonyság ideális, de az is tény, hogy a modellek nagyon sokszor bűn rondák.
En modell vagyok, koszonom a bokodat:D
A kulonlegesebb, nagyfulu, nagyorru, pici szemu lanyokat pont a kulonlegesseguk teszi eladhatova, legtobbszor ok a legkeresettebbek. Peldaul a magyar Toth Laura pont ilyen: [link] Dior, Christina Herrara showkat csinalt mar, es egy eleg igeretes tehetseg, viszont egy atlagember szemevel nem szep, sot, de a modellszakma imadja.
Vivien meg pont a mostani noideal, szoke-kekszemu, magas es vekony, nyilvan a legtobb embernek meg a medianak tetszik. A VS lanyok is ugyanilyenek, nem a curvy alakjukrol hiresek
Nem vagy gonosz, ez egy teljesen normális megfogalmazás volt, jobban körbeírtad, mint én.
Ez a jó szó rá, hogy fiús, és oszlopszerű.
Szerintem ettől nem vagyunk gonoszak, hogy ez nem tetszik.
És nem bók ez, kicsit sem.
Az egyértelmű, hogy a különlegességre vevők a divatházak, és a modellek ettől sikeresek.
De attól még nem lesznek szépek és nem fogjuk őket irigyelni a külsejük miatt.
A modellszakma ma vicc kategória, azok a ruhák sokszor nem ruhák, amik egy-egy bemutatón vannak, egy sikátorból összeszedett, kutya alól kirángatott valamit rádobnak egy modellre és elnevezik ruhának.
Szerintem tudjátok, mire gondolok, de ha nem, ezt nézzétek végig.
Szánalom.
És ez ma a Gucci.
Ma meg már mindenki "modell", akiről van fent egy kép facebook-on vagy instán.
Hagyjuk már...
Érdekes, az összes realityben és egyéb műsorban a szereplők neve alatt ott van a "foglalkozás", mind modell vagy hostess.
Így nevezik ma azokat, akikről utólag mindig kiderül, hogy a testükből élnek, az Oktogonnál bérelnek egy lakást a "munkához", vagy Svájcba járnak "takarítani", vagy egyszerűen csak ilyen-olyan oldalakon hirdetik a szolgáltatásaikat.
Megnéztem ezt a Laurát, egyáltalán nem az a csúnya kategória, amiről én beszéltem.
Ez a lány bájos, különleges szép arca van, mint egy porcelánbabának.
A neve semmit nem mondott, de egy-egy magazinban is ismeretlenek általában a luxusparfümök és -ruhák modelljei.
Axente Vanessa pl ha így szembejönne, megijednék tőle. Félelmetes.
Vannak róla tök jó előnyös képek, de egyébként szerintem nem egy szép nő. Viszont magas, sminkelhető, ez elég. Bár sminken is ijesztő.
Gisele Bündchennek pl jól áll az öregedés, de korábban...hát lehet nekevan furcsa ízlésem, de számomra ő egy ronda nő. Csak mostanában kikupálódott és jól áll neki a kor.
Tudom, hogy nem boknak szantad, ne nezz teljesen hulyenek.
A darabok amiket a kifutokon latsz haute couture ruhak, amiket legtobbszor nem dobnak piacra a cegek. De viszont a legtobb high-end ruhamarka errol szol, kulonleges anyagok es mintak, ezert is kerik meg az arukat. Nyilvan ezt egy atlagember nem fogja hordani utcara. Ezen ne botrankozz meg, a divat utoljara Chanel idejeben volt hires az egyszerusegerol
A mostani Instalanyokrol meg ugyanazon az allasponton vagyunk, szerintem is borzasztoan kozonseges, hogy mindenki ‘modell’ vagy ‘hostess’, mikozben valami milliardos kitartottja. Oket ne is irigyelje senki az eletukert, mert meg korulbelul harom evuk van a csilivili instaeletukbol, aztan kioregednek. Nem tudom, miert viragzik ennyire mostansag a prostitucio meg miert mosogat minden otodik lany Svajcban, engem a 19. szazadra emlekeztet, ahol minden no valami ferfi kitartottja volt. Ezek a nok nem modellek, amig komoly ugynokseg nem foglalkoztatja oket.
Gisele nekem sem tetszik, viszont szerintem Vanessa szep no, bar par kepen eleg loarca van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!