Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Vasvári Vivient miért írja...

Vasvári Vivient miért írja csinosnak a bulvár, mikor az alakja max vékony, de cseppet sem csinos?

Figyelt kérdés

Magas és vékony, ez már elég a bulvárnak??

Olyan nőkre írja, hogy csinos, akiknek közük nincs a jó alakhoz.

Pl. Gáspár Evelin rendszerint "bombanő", a valóságban pedig továbbra is egy idomtalan, nagydarab csaj.

Liptai Claudiát is tömjénezik, neki legalább nőies formái vannak, de ő is elég nagydarab és alakformáló alsóruhák nélkül nem is engedik adásba.

Ez a Vivien is úgy van beállítva, mint valami istenkirály bombanő, hát én az átlagos testalkatomat a 160 centimmel nem cserélném el az ő alakjára.

A magassága miatt sok minden nagyon előnyös neki, de szerintem nagyon furán néz ki csípő nélkül.

Tudom, hogy alapvetően nem tehetünk az adottságainkról, csak akkor nem kéne ennyire ajnározni meg magasztalni valakit, aki nem kiemelkedő.

[link]

2018. jan. 8. 18:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

Persze, hogy műmelle van. De ez nem is lenne gond, másnak is van. Az egyenes, 10 éves kislányra hajazó test már inkább az (már akinek, de én egyet értek veled.)

De a legnagyobb probléma, hogy kiba$zott módon el van szállva magától, miközben apuci-anyuci tolt mindent a keszeg segge alá...

2018. jan. 10. 21:51
 12/22 A kérdező kommentje:

Az élet igazságtalan, ez rosszul esik rosszabb pillanataimban, de néha nem is érdekel.

Sokan vannak, akik rengeteg segítséget kapnak a családjuktól, én 10 fillért sem kaptam, sosem leszek gazdag, ez van.

Egyik-másik képén tényleg Barbi-baba szerű az arca, szépen meg van csinálva, meg jók a beállítások.

De egyébként szerintem az arca sem szép, a hosszú szőke haj feldobja, de széles a szája, és olyan furán közel van az orrához.

Én bevallom, nem vagyok egy hű de szép nő, inkább csak átlagos. De abban biztos vagyok, hogy egy profi sminkes és fotós belőlem is világszépét csinálna.

Ahogy a celebek, színésznők, szépségkirálynők kinéznek smink nélkül a való életben - hát lehet attól még én is szebb vagyok. :D

2018. jan. 11. 09:23
 13/22 anonim válasza:
56%
Ez a kép pont nagyon jo Viviről. Nekem tetszik az alakja. Nem bírom ha valakin akár egy kg felesleg is van, de ez ízlés dolga. Inkább ilyen csípő, mint széles asszonyos.
2018. jan. 11. 19:26
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Márpedig attól csinosnak számít egy nő ha nincs xxl-es csípője. De kinek mi a szép így a csinosat is többféleképpen értelmezhetjük. Van alacsony keskeny csípőjű és magas keskeny csípőjű nő is, az alkat nem a magasságtól függ. Ki milyet örökölt, ez színtiszta genetika, erről igazán nem tehetünk... Értelmetlen a lejáratásod (ha annak szántad...) Sok férfinek ez az alkat is bejön. Csomó ilyen alkatú nő van és mégis tetszik némely férfinek. Hangsúlyozom nem mindegyiknek. Ez így van rendjén.

Nekem pl. mindkét alkat tetszik, mindkettőn vannak ruhák amelyek jól tudnak mutatni. Amúgy a két véglet közti átmenetek is léteznek, ugyanis nincskét egyforma testű ember. Mindenki olyan amilyen, ezért nem kell bántani a Vivient sem, hogy nincs nagy csípője. :D Akinek kicsi van az nagyobbat, akinek meg nagy az kisebbet szeretne. Ez egy ördögi kör :D

2018. jan. 13. 17:43
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem szántam lejáratásnak, csupán volt egy véleményem, és megkérdeztem másokét is.

Mitől lenne ez értelmetlen?

Erre való ez az oldal.

Ha szerinted ez lejáratás, akkor miért írtál véleményt?

A genetikával egyetértek, a csípőn pont nem lehet változtatni, de attól rosszul vagyok, hogy így agyonhájpolják. Nem csak őt, sok más celebet is.

Ízlések és pofonok, én továbbra is megmaradok a 160 centimnél és a természetes melleimnél. Akkor is, ha véletlenül nyerek a lottón.

2018. jan. 13. 19:21
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
Deeee, jól néz ki ez a Vasvári Vivien, semmi gáz nincs ebbe a nőbe.
2018. márc. 23. 09:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát csinosnak véletlenül sem mondanám.

Gáspár Evelint viszont annál inkább, bár a bombanőt azért ott túlzásnak érzem.

2018. júl. 20. 19:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Jannifer Aniston meg egyes lapok szerint Ronda. Mit vársz?
2018. júl. 23. 15:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Na, ő pl nem egy kiemelkedő szépség, de a kisugárzása olyan, hogy az ilyen Vivieneket még így, közel az 50-hez is kenterbe vágja. Imádom azt a nőt :)

2018. júl. 23. 15:50
 20/22 anonim ***** válasza:
a csinos tényleg az öltözködést jelenti
2018. júl. 25. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!