Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Tudtok valahol Budapesten...

Tudtok valahol Budapesten csontmérést, ahol megtudják nézni mi lesz a végleges magasságom?

Figyelt kérdés
Az attractive ügynökségnél voltam pár hónapja, és csontmérést kértek tôlem, de nem volt idôm rá. Most már van, viszont nem tudom hogy hol találok olyan helyet ahol meg tudják csinálni. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna mondani egy helyet, vagy akár egy linket. Elôre is köszönöm a segítséget.

2017. júl. 2. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy senki nem fogja neked megmondani mi lesz a végleges magasságod? max csontsűrűséget lehet mérni, de az se erre való, hanem azoknak van akik menopauza körül vannak és meg lehet előzni a patológiás töréseket.
2017. júl. 2. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

Lehet, hogy nem 100%-ig biztos, de szeretném megpróbálni

2017. júl. 2. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
ahogy a cikkben olvastam sportorvosok csinálják. ha pesti vagy akkor nézz utána a sportkórházban.
2017. júl. 2. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Van egy szabó centim :D
2017. júl. 3. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!