Mi a véleményetek a Bársony Klinika végleges szőrtelenítéséről?
Orvosi lézer, nem IPL, SHR!
Szeretnék érdeklődni magáról a kezelésről és a hatásáról: Milyen érzés volt, milyenek a dokik, milyen lett a hatása, mennyire tartós, nem okoztak-e sérülést, stb.?
Előző vagyok, véletlen megnyomtam a küldést.
Szóval a hónalj nem is fáj. Nekem a bokám környéke halál volt, habár nekem ott a gyantazassal is nagyon fáj.
A kar szintén megvan gyorsan és fájdalommentesen.
A probléma csak annyi hogy iszonyat drága, csak 6 hetente lehet menni, és nekem nincsen egy érzékeny bőröm, de nagyon durván pöttyös lettem. Nyáron ugye nem szabad menni a nap miatt.
Hát a hatása csak egy nagyon rövid ideig tart. Tény...a nyaram egyetlen perce sem telt szőrtelenítéssel. De október környékén elkezdtek vissza nőni. Mára már ugyan olyan vagyok mint voltam.
Igergetik, hogy a láb 7-8 kezelés után lesz kész, a hónalj 4 kezelés után stb stb. Én mindegyikre rahuztam meg 2-3 kezelést, ami nem kevés pénz volt, csak azért hogy a kívánt eredmény tutira meglegyen.
Na hát így összesen kb 1 200 000Ft-ot költöttem rá, ami a mai nap már semmit nem ér.
Fölöslegesen megy el rá az idod, fölöslegesen faj, ráadásul néhány helyen úgynevezett égési nyommaradvanyok vagy mi,nem tudom a nevét de 3 hete voltam miatta bőrgyógyásznal és ott mondta hogy igen ezek a lézer nyomai ami majd 4-5 év múlva elhalvanyulnak. Most mind a két combomon 30-30 borsószem méretű, ilyen mogyoró színű foltok vannak.
Ha gondolod küldök képet a lábamról, hogy nézett ki a kezelés után 2 órával, és most a kezelesek után 1 évvel.
A helyedben semmiképp nem csinaltatnam meg.
A Lézeres / IPS / villantós szőrtelenítés csak "tartós" de nem végleges szőrtelenítés. Maximálisan 7 évig tart a hatása utána költhetsz rá megint...
Én hozzá járok: Korsós Katalin -> [link]
Nagyon szépen dolgozik, idő és szintén fáj mint az IPL, de mivel speciális tűvel égeti ki a gyökerét ezért nem fog visszanőni ha végzett.
Arccal járnak hozzá sokan.
Viszont nem érdemes egyszerre sokat kiszedetni semmilyen módszerrel sem, mert kell idő a szervezetednek, is hogy gyógyuljon, és sokáig is tart mert szálanként/szőrtüszőnként dolgozik. Ez egy hosszabb folyamat, de ez viszont végleges.
#3-as!
A hirdetes azt irja, nem nagyon ismert ez a modszer. 32 eve csinaltattam szortelenitest ezzel a modszerrel.
Azt is irja, hogy elso alkalom utan vegleles. Ez sem igaz, pl. fazonnal, 2-3-szor csianltattam, igen, volt ahol foltban nem nott vissza masodik alkalomra, de volt ahol 3-szor kellett. Nagyon faj is, elvegre tuvel, habar vekonnyal, es arammal dolgoznak. Ez jo kis feluletre, de egy labszar, comb, megneznem azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!