Lányok has szőrtelenítése?
Gyengul tole, de persze nem egybol, hanem evek alatt.
Nekem nem no be, ha megis akkor tuvel kipiszkalom , ami meg jo, testradir epillalas utani napokban, megelozi a szorbenovest.
Ha a gyantázástól és a csipkedéstől begyulladt a szőrtüsződ, akkor az epilálástól ugyanúgy be fog, mivel ugyanúgy gyökerestül téped ki a szőrt. Saját tapasztalat, nekem is begyulladt az ilyeneknél... :/
Nekem ezzel foglalkozó személyek azt mondták, végleges szőrtelenítés nem létezik csak tartós. Tartós szőrtelenítő gépre sincs pénzed? Ezek már elég elérhető áron vannak. Amit én vettem, 35.000 Ft volt és nagyon jó. Szóval szerintem ilyen gépet vegyél, hátha nálad is ilyen eredményes lesz
Szia!
Küldtem privit. Nem reklám! :)
Üdv,
Eszter
Hé csajok!
NE szőrtelenítsétek se a hasatokat, se a kezeteket!
Szia!
Nekem is ugyanez a problémám van, csak hogy nálam picit rosszabb a helyzet. Én cukorgyantáztatom, eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak. Vastagabb nem lett, pedig így is vastag volt, és kezd ritkulni, hála az égnek! Picit fájdalmas, ez igaz, de nem fájdalmasabb az epillátornál. Azt is probáltam, borzalmas élményeim vannak vele. Szőrbenövés nagyon ritkán fordul elő, és akkor is egy csipesszel vagy tűvel kipiszkálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!