16 vagyok (majdnem 17) 179 cm (F), nagyon zavar a magasságom, kb már képtelen vagyok igy élni. Elkeztdtem gyúrni úgy 8 hónapja, de most mégsem vagyok magammal elégedett, létezik BÁRMI, AKÁRMI műtéten kivül, amivel tudnék még nőni 3 centit kb?
Figyelt kérdés
főleg azért mert egész 13 éves koromig én voltam a legmagasabb mindenhol, mivel akkor voltam 176, azóta nem nőttem kb csak 2,5-3 cmt, és a barátaim akár 15 centiket is(apu 179, bátyám valamivel alacsonyabb nálam kb 177, anyu 164-5 körül van)2016. okt. 25. 18:53
1/11 anonim válasza:
16 évesen sztem korai gyúrni. Meg még tuti nőni fogsz. sztem leszel kb 182-3 de ez csak becslés. teljesen átlagos egy férfinak. Fiatal vagy haver :)
2/11 anonim válasza:
Jóga, akár +5 centivel is magasabb lehetsz, barátnőmnek mondjuk csak +2 sikerült, de egy próbát megér :D
3/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy teljesen jó magasság egy fiúnak de mindegy.
4/11 A kérdező kommentje:
Szóval ha abbahagynám és esetleg más sportot kezdenék,akkor még nőhetnék?
mert hallottam olyat hogy már esélytelen ,mivel gyúrtam.
2016. okt. 25. 20:01
5/11 anonim válasza:
figyu, szerintem egyáltalán nem baj h ekkora vagy...ez nem is egy alacsony magasság, nem értem, hogy mi a problémád...a lányok nagy része 170 centi fölé sem nő...
6/11 anonim válasza:
Most ez valami vicc? 179 az átlagos. Akkor én mit mondjak a 173 centivel 20 évesen? Meg miért pont 3 centit akarsz még nőni? Az a 3 centi alig látszik, max csak közelről.
7/11 anonim válasza:
3 centi tényleg nem látszik túlzottan, inkább lélektani határ
engem szerencsére ez sose foglalkoztatott, nem volt ok rá
16/f
8/11 anonim válasza:
Lol.Látszik,hogy egy kis senki vagy,aki semmit sem ért el at z életben,célok nélkül él és azt hiszi,több lesz pár centitől..
10/11 T.A.M.i válasza:
A lányok tudnak csalni magassarkúval. Egyébként fiúknak is van ilyen cipő belsejébe sarokemelő, pont ilyen pár centit emel és tök láthatalan.
Az önbizalomhoz, ha erre van szükséged tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!