Feladjam az egyetemet, hogy modellkedhessek? Mit gondoltok?
Harmadéves orvostanhallgató vagyok most a SOTE-n, már kislány korom óta gyerekorvos akartam lenni, és nagyon élvezem az egyetemet, eddig jól is megy, majdnem kitűnőre sikerült az első 2 év. Most nyáron történt valami, ami nagyon nagy dilemmát okoz nekem.
2 barátnőmmel nyaraltunk augusztusban az Azúr parton. Poénból beneveztünk a strandon egy bikinis szépségversenyre, amin harmadik lettem. A verseny után odajött hozzám egy francia fazon és azt mondta, hogy ő divatfotós és hogy nagyon jó mozgásom van és különleges karaktere van az arcomnak, és hogy gondoltam-e rá, hogy modellkednék? Mondtam neki, hogy nem, mert valóban így is volt. Azelőtt nem nagyon izgatott az egész szépségipar. Mondjuk hosztesszkedtem néha, többek kzött ebből is gyűjtöttem a pénzt a nyaralásra, de a mindennapokban nem is sminkelek.
A lényeg, hogy bár azt hittem, hogy hülyéskedik és csak le akar fektetni ilyen dumával, de végül megadtam neki az email címemet. Pár napon belül kaptam tőle egy emailt, hogy menjek ki hozzá Párizsba és ingyen megcsinálja a portfoliómat. Ez már tényleg nagyon gyanús volt, de utánanéztem a neten, és valódinak tűnt a dolog. Végül hosszas tanakodás után kimentem Párizsba a szüleimmel, és meg is csinálta a fotózást. Utána egy ügynökség írt, hogy szeretnének velem személyesen is találkozni. Meghallgatás és újabb fotózás után egy szerződést ajánlottak.
Ha elfogadom a szerződést (egyelőre 1 évre), akkor ki kellene költöznöm Párizsba és abbahagynom az egyetemet. Ti mit gondoltok erről? Hogyan döntenétek?
Köszi a segítségeteket előre is! Kérlek csak normális válaszokat írjatok! 21L
"kislány korom óta gyerekorvos akartam lenni"
Mi történt a hivatástudatoddal???
"Mi történt a hivatástudatoddal???"
Minden lany elgondolkodik ha a pinajat kellene csak mutogatni milliokert :)
Persze, hogy add fel az orvosi egyetemet!
Az informatikusok után a nyugdíjas modellek keresnek a legjobban!
Köszönöm az eddigi válaszokat. Apukám biztat, hogy próbáljam ki magamat, anyukám meg azt mondja, hogy ne adjam fel az álmomat, hogy orvos legyek egy ilyen álságosan csillogó világért. én egyik nap szeretnék menni, másik nap meg maradnék. Tényleg szeretnék orvos lenni, de nagyon hízeleg az a dolog, hogy ennyien szépnek és különlegesnek találnak. Ezelőtt nem volt túl nagy önbizalmam, de a fotózásokban a pozitív visszajelzések nagyon jól esetek nekem. Ugyanakkor meg az ember hall mindenfélét, hogy mindenki drogos meg k...a lesz a modell világban, meg hogy csak szexszel lehet előrejutni...én meg még szűz vagyok. Persze a barátom meg azt akarja, hogy maradjak, és őt is nagyon szeretem...
Tényleg nem tudom, hogy hogyan döntsek, de hamarosan határoznom kell... :(
Megertem a dilemmadat, szerintem a helyedben nagyon sokan hasonloan ereznenek.
Ugy gondolom ha felveszel ket passziv felevet, hogy kiprobalhassad magad ebben a vilagban, nem fogsz semmit sem veszteni. Ha utana megse jon be, meg mindig vissza tudsz menni az egyetemre, es van egy jo penzugyi alapod.
A rossz hirem az az, hogy sajnos nem levegobe beszelnek akik azt mondjak, hogy a modellvilagban egy ido utan csak kufircolassal lehet elorebb jutni. ( Volt / van belelatasom az iparba....) Gondolj bele, a sok jelentkezo kozul egy ido utan csak tenyelg ugy lehet rostalni, hogy melyik volt a donteshozokhoz "kedvesebb"....
Foleg ha meghalljak, hogy meg szuz vagy. Az extra bonusz. Olyan leszel mint az egy gyuru az orkok kozott.
Tehat ha csak egy evre is mesz ki, szamloj vele, hogy meg kell tanulnod valahogy nagyon kedvesen lerazni a sok lelkes es kedves erdeklodot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!